sleutelhanger met muntje
sleutelhanger met muntje
sleutelhanger met muntje bedrukt
sleutelhanger met full-colour munt
sleutelhangers met muntje
sleutelhanger met muntje graveren
sleutelhanger met logo muntje
sleutelhanger met winkewagenmuntje

Een sleutelhanger met winkelmuntje voorzien van een opdruk?

Sleutelhangers met winkelwagenmuntje bedrukken met een logo of afbeelding? Promoboer is specialist in het produceren van sleutelhangers met een muntje. Een sleutelhanger met muntje is altijd handig voor uw klanten om te hebben tijdens het boodschappen. In ons assortiment hebben wij sleutelhangers met muntje in 50 cent en één euro formaat. Wij bieden u de mogelijkheid om de sleutelhangers met muntje te bedrukken in één kleur tot een maximum van vier kleuren. Bestaat uw opdruk uit meerdere kleuren of een verloop van kleuren, dan kunnen wij ook in full colour bedrukken. De sleutelhangers met muntje kunnen aan zowel aan beide zijde als aan één zijde bedrukt worden. Daarnaast is het mogelijk om de sleutelhangers met muntje te voorzien van een gravering. Bij het graveren wordt er een verlaging gemaakt in het muntje van een logo of stukje tekst. De gravering kan daarna opgevuld worden met een kleur, zodat deze goed zichtbaar is. Wij bedrukken en graveren al sleutelhangers met een muntje vanaf 500 stuks in iedere kleur.

Wat voor bedrijven bedrukken sleutelhangers met muntje?

Bedrukte sleutelhangers met winkelmuntje is een populair product onder vele bedrijven. Veel bedrijven kiezen voor het bedrukken van deze sleutelhangers, omdat de klanten deze kunnen gebruiken in de winkel. Enkele voorbeelden van bedrijven die kiezen voor sleutelhangers met muntjes zijn:

  • Supermarkten
  • Groothandels
  • Bouwmarkten

De klant kan het winkelmuntje gebruiken om een karretje mee te krijgen om boodschappen te kunnen doen in deze bedrijven.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!