string(30) "/sleutelhangers/eigen-ontwerp/"

Mooie sleutelhangers ontwerpen

Als specialist in het produceren van sleutelhangers bieden wij u de optie om sleutelhangers op maat te laten maken. Wanneer u een eigen ontwerp heeft van een sleutelhanger kunnen wij deze fabriceren voor u. Wij kunnen zowel enkelzijdig bedrukte 2d sleutelhangers als dubbelzijdig bedrukte 2d sleutelhangers produceren. Daarnaast kunt u ook voor 3d sleutelhangers kiezen. De 2d sleutelhangers zijn plat (eventueel met reliëf), terwijl de 3d sleutelhangers weer een speciale 3d vorm hebben. De 2d sleutelhangers worden gemaakt van rubber (soft-pvc) en de 3d sleutelhangers kunnen van rubber of hard plastic gefabriceerd worden. Een eigen ontworpen sleutelhanger is al te fabriceren vanaf 500 stuks.

Eigen ontworpen sleutelhangers bedrukken met logo

Wilt u het 2d of 3d ontwerp van sleutelhanger voorzien van een bedrukking? Dan is dit zeker mogelijk. Wij kunnen de eigen ontworpen sleutelhanger bedrukken in iedere gewenste kleur, inclusief PMS kleuren. Hoe minder kleuren opdruk u laat bedrukken op het 2d of 3d ontwerp, hoe goedkoper de sleutelhangers worden.

Overzicht sleutelhangers eigen ontwerp
Sleutelhangers 2d eigen ontwerp
enkelzijdig
sleutelhangers enkelzijdig 2d
Sleutelhangers 2d eigen ontwerp
dubbelzijdig
sleutelhangers dubbelzijdig 2d
Sleutelhangers 3d eigen ontwerp
sleutelhangers eigen ontwerp 3d
Voorbeelden van eigen ontwerp
Sleutelhanger dieren
sleutelhangers eigen ontwerp dieren
Sleutelhanger voertuigen
sleutelhangers eigen ontwerp voertuig
Sleutelhanger kleding
sleutelhangers eigen ontwerp kleding
Sleutelhanger bedrijfslogo
sleutelhangers eigen ontwerp 2d logo
Sleutelhanger tekst
sleutelhangers eigen ontwerp tekst
Sleutelhanger sport
sleutelhangers voetbal eigen ontwerp
Sleutelhanger poppetjes
sleutelhangers poppetjes eigen ontwerp

Nog vragen over eigen ontwerp sleutelhangers?

Wat voor soorten 2d of 3d vormen zijn er mogelijk?

Wij hebben vele standaard 2d en 3d vormen op voorraad die wij aan u kunnen leveren. Zo hebben wij voor u sleutelhangers in de vorm van een dier, voertuig, kleding of een hartje. Het is tevens mogelijk om van uw bedrijfslogo of uw meest populaire product een sleutelhanger te ontwerpen. De sleutelhanger heeft dan de vorm van uw eigen logo of product. Daarnaast kunnen wij van een stukje tekst een sleutelhanger ontwerpen, denk hierbij aan de welbekende BOB sleutelhangers. Wij bieden u de mogelijkheid om ieder soort sleutelhanger op maat te produceren in iedere gewenste kleur.

Wat zijn de goedkoopste soft-pvc sleutelhangers?

Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste soft-pvc sleutelhangers, dan adviseren wij onze 2d sleutelhangers. Tegen een kleine extra betaling kunnen wij ook de goedkoopste 3d sleutelhangers produceren. Qua bedrukking geldt over het algemeen de regel: hoe minder kleuren opdruk hoe lager de prijs. Kortom, de goedkoopste mogelijkheid om soft-pvc sleutelhangers te bedrukken is een 2d hanger met één kleur opdruk.

Hoe stel in een eigen ontworpen sleutelhanger samen?

Als eerst is het belangrijk of u een twee of drie dimensionale sleutelhanger wilt. Wanneer u deze keuze heeft gemaakt kunt u bepalen wat voor ontwerp de sleutelhangers moeten krijgen. Veel ondernemingen kiezen er voor om de sleutelhanger in de vorm van het eigen bedrijfslogo te laten fabriceren of van het meest populaire product van het bedrijf. Een voorbeeld is een bierblikje voor een bierfabrikant. Vervolgens moet u bepalen met hoeveel kleuren opdruk u de sleutelhanger wilt bedrukken. Heeft u hulp of advies nodig bij het samenstellen van een sleutelhanger, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om al uw vragen op de best mogelijke manier te beantwoorden.

Hoe verloopt het bestelproces van de eigen ontworpen sleutelhangers?

Wanneer u een keuze gemaakt heeft wat voor soort ontwerp voor de sleutelhangers u wilt, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Wij willen van u de volgende benodigde informatie hebben zodat wij u een scherpe offerte kunnen toesturen. Het aantal stuks, de vorm van de sleutelhangers, het aantal kleuren opdruk en de gewenste levertijd.

Wij bieden u de optie om een digitale drukproef te laten maken van de sleutelhangers, zodat u een beeld krijgt van hoe de sleutelhangers eruit gaan zien na productie. Wanneer u akkoord gaat met de prijs en de digitale drukproef zullen wij starten met de productie van de eigen ontworpen sleutelhangers. Na de fabricage van de sleutelhangers zullen wij deze bij u afleveren op uiterlijk de afgesproken levertijd.

Offerte sleutelhangers