Portemonnee van nylon
Portemonnee van nylon
Portemonnees met klittenband bedrukken
Klittenband portemonnee met logo
Portemonnee sleuteltasje bedrukken
transparante sleuteltasjes bedrukt
transparante portemonnee met sleutelhanger
Portemonnee met knip
Klassieke portemonnee
Retro portemonnee

Bent u op zoek naar goedkope portemonnees voor contant geld?

Wij produceren verschillende soorten goedkope portemonnees voor al uw zakgeld. De goedkoopste portemonnee is het handige sleuteltasje met rits voor aan de sleutelbos. De reisportemonnee heeft vakjes voor uw kleingeld, pasjes, kaarten en andere gegevens die u bij u wilt dragen wanneer u op reis bent. De klassieke portemonnee met knip is handig voor onderweg, zoals in de auto of uw tas. Wij leveren goedkope portemonnees tegen zeer snelle levertijden!

  • Portemonnee met veel vakjes
  • Goedkope sleuteltasjes
  • Klassieke geldbeugel portemonnee met knip

Portemonnees bedrukken met logo of tekst

Wij kunnen goedkope portemonnees bedrukken. U kunt de voorzijde en achterzijde van alle portemonnees bedrukken met logo of tekst. Wij bedrukken met maximaal één kleur en daarom is het goed om na te denken over de basiskleur van de portemonnee zodat de opdruk opvalt

De portemonnees produceren wij in populaire basiskleuren, zoals blauw, rood, wit, geel, roze, oranje, en zwart. Het is mogelijk om de portemonnees in uw eigen kleur te laten produceren, wij raden u aan dan contact met ons op te nemen.

  • Portemonnees in verschillende basiskleuren of eigen kleur
  • Portemonnees bedrukken met één kleur
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Goedkoopste portemonnee met logo opdruk

Wij hebben binnen de goedkope portemonnees verschillende soorten. De soorten verschillen in prijs, maar ook de bedrukking en levertijd zijn belangrijke factoren die de stukprijs van de portemonnees bepalen. U heeft invloed op alle genoemde factoren, zodat u de goedkoopste portemonnee kunt realiseren door rekening te houden met de factoren. De keuze is dus geheel aan u.

Soorten goedkope portemonnees

Een portemonnee of geldbeugel is een zakje waarin munten worden bewaard. Een oudere naam is beurs, een ander woord voor zak. Wij hebben verschillende goedkope portemonnees.

Goedkoopste sleuteltasjes

Het handige tasje beschikt aan de binnenzijde over een lus waaraan een sleutel bevestigd kan worden. Vandaar de naam sleuteltasjes of sleuteletui. Sommige mensen gebruiken de lus om aan de sleutelbos te bevestigen, zodat zij altijd en overal kleingeld bij de hand hebben. De portemonnee kan afgesloten worden met rits, zodat het geld veilig opgeborgen zit. De sleuteltas is 14 cm breed en 8 cm hoog. Handig en klein voor onderweg.

Reisportemonnee met vakjes

De goedkope reisportemonnee beschikt over verschillende vakjes. De vakjes zijn bestemd voor kleingeld, briefgeld, pasjes, foto’s en andere belangrijke gegevens die u bij de hand wilt hebben als u op reis of onderweg bent. De reisportemonnee is plat en heeft een klittenband sluiting.

Klassieke portefeuille met knip

De klassieke portemonnee met knip is handig voor in de auto, in de tas of om gewoon in de zak te dragen. Ondanks dat het een klassieke portefeuille is, heeft het een retro uitstraling en dat is nou net wat veel mensen leuk vinden. Praktische en trendy PVC portemonnee van ongeveer 10 cm x 8 cm.

Portemonnee bedrukken

Bedrukte portemonnees zijn populaire relatiegeschenken. Ze worden dagelijks gebruikt en in een tas of broekzak meegenomen, hierdoor komen ze in aanraking met verschillende mensen waardoor uw logo zich verspreidt en steeds herkenbaarder wordt.

Portemonnees bedrukken wij met maximaal één kleur door middel van een zeefdruk of een tampondruk. De goedkoopste portemonnee met logo is bedrukt op één zijde in één kleur. Het is tegen meerprijs ook mogelijk om zowel de voorkant als achterkant van de portemonnee te bedrukken. De opdruk mag aan beide kanten van elkaar afwijken. Wanneer wij beide kanten van de portemonnee bedrukken weet u zeker dat uw logo en/of tekst gezien word.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte portemonnees bedrukken