custom made petjes bedrukken
custom made petjes bedrukken
custom made petjes bedrukt
op maat gemaakte petjes bedrukt
goedkope petjes op maat
bedrukte petjes op maat laten maken
custom made snapback caps spijkerstof
vintage petjes met bedrukking
op maat gemaakte baseball caps met meerdere opdrukken
volledig full colour bedrukte petjes op maat gemaakt

Petjes op maat laten maken

Wil je eens wat anders dan een standaard snapback cap, trucker cap of baseball cap? Stel dan je eigen unieke petjes samen. Als petjes fabrikant bieden wij je de mogelijkheid om de petjes naar wens te laten maken. Onderdelen die je zelf kunt bepalen zijn: het materiaal, de kleuren, de vorm/lengte van de klep en de soort sluiting. Het is ook mogelijk om van een specifiek model, zoals de trucker cap of baseball pet, de onderdelen te laten aanpassen. Bekijk hier een aantal voorbeelden van petjes op maat.

  • Materiaal: leer, badstof, katoen, spijkerstof, polyester en meer
  • Kleur: in eigen PMS kleuren of een patroon
  • Klep: bepaal zelf de lengte en de vorm
  • Sluiting: drukknopen, verstelbare buckle of klittenband
  • Bedrukkingsopties: printen, bordueren of aanbrengen embleem
  • Positie opdruk: naar keuze

Custom made petjes met vele bedrukkingsopties

Naast de diverse onderdelen die je naar wens kunt samenstellen, bieden wij je ook vele bedrukkingsmogelijkheden. Je kunt de custom-made petjes laten bedrukken, borduren of van een badge/patch voorzien. Wij kunnen deze opdruk op iedere denkbare positie van de pet aanbrengen, zelfs aan de binnenkant of op de sluiting van de pet. Daarnaast kun je de petjes van een label of een tag voorzien, zodat je ontvangers nog een boodschap kunt meegeven. Je kunt hier voorbeelden van op maat gemaakte petjes bekijken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Meer informatie over bedrukte bureauonderleggers

custom made petjes bedrukt

Voorbeeld 1. Volledig bedrukte petjes

Deze custom made snapback cap is gemaakt ter promotie van het computerspel Disgaea. Er is gekozen voor een doorlopend patroon over alle 4 de panelen. De ventilatie gaatjes zijn voorzien van een PMS kleur. Men heeft gekozen voor een vlakke sandwich klep. De zwarte klep met blauwe tussenlaag is afgewerkt met witte stiksels op de bovenkant. Tot slot is een geborduurde patch aangebracht op de voorkant van de pet. De snapback cap heeft een sluiting met drukknopen.

custom made petjes met logo bedrukking

Voorbeeld 2. Petjes van speciale materialen

Deze custom made baseball cap is gemaakt van speciale materialen. De bovenkant is van kruk en de klep is van leer. De ventilatie gaatjes zijn voorzien van een PMS kleur. Men heeft gekozen voor een vlakke klep. Tot slot is een 3D borduring aangebracht op de voorkant van de pet en een 2D borduring aan de zijkant. De baseball cap heeft een verstelbare buckle als sluitingsmechanisme.

petjes ontwerpen

Voorbeeld 3. Trucker caps op maat gemaakt

Deze custom made trucker cap bestaat uit 6 panelen. Alle panelen zijn van gaas (mesh). De volledige trucker cap is gemaakt in een speciale oranje PMS kleur. Men heeft gekozen voor een vlakke, korte klep. Tot slot is een geborduurd embleem aangebracht op de voorkant van de pet. De trucker cap heeft zijn originele drukknoop sluitingsmechanisme behouden.