string(21) "/muismatten/goedkope/"
muismat met logo
muismat met logo
promotiemuismatten
promotie muismatten met logo
foam muismatten
muismat met kalender
full-colour muismat met logo
muismat licht materiaal
licht materiaal muismat
muismat licht materiaal met logo
ronde muismat van licht materiaal
muismat van licht materiaal bedrukken
muismat van licht materiaal

Goedkope muismatten met foam onderzijde

Bent u op zoek naar de goedkoopste muismatten met logo? En wilt u met een beperkte budget zoveel groot mogelijk bereik halen? Dan adviseren wij onze muismatten van foam materiaal. Dit materiaal is goedkoop en bovendien erg licht. De standaard vorm van deze goedkope muismatten is rechthoekig. Deze goedkope muismatten zijn ongeveer 22cm bij 18cm en 2mm dik. Indien gewenste kunt wij ook vierkante muismatten of ronde muismatten produceren in de door u gewenste afmetingen.

  • Goedkope rechthoekige foam muismatten 22cm bij 18cm
  • Ook beschikbaar in andere vormen en afmetingen

Het enige nadeel van dit materiaal is dat de muismat dermate licht is dat deze kan verschuiven bij intensief muisgebruik. Wilt u dit niet, dan raden wij onze stoffen muismatten aan.

Goedkope muismatten bedrukken met logo

Wij kunnen de goedkoopste muismatten bedrukken met uw logo, tekst of ander ontwerp. Door de muismatten met weekkalender te bedrukken maakt u uw muismatten bovendien multifunctioneel. Is uw uitgangspunt nog steeds een groot bereik? Dan raden wij een opdruk aan in slechte één of enkele PMS kleuren op één positie. Wilt u muismat met een logo of afbeelding bedrukken? Dan bedrukken wij de muismatten full colour. Muismatten bedrukken wij indien gewenst volledig tot op de rand of all-over.

  • Muismatten met logo, tekst of afbeelding
  • Muismatten bedrukken met enkele kleuren of in full colour

Meer informatie over goedkope muismatten van foam

Waarom zijn muismatten van foam goedkoop?

Dat heeft te maken met materialen die gebruikt worden. De goedkoopste muismatten worden gemaakt van foam materiaal. Foam materiaal is het goedkoopste materiaalsoort. Daarnaast is dit materiaal ook erg licht. Hoe lichter het materiaal, hoe goedkoper wij de muismatten kunnen importeren. Dat heeft voor u als voordeel dat wij de muismatten goedkoop aan u kunnen leveren.

Wat voor materiaal muismat is geschikt voor mij?

Er zijn muismatten van verschillende materialen. Over de geschiktheid van bepaalde materialen zijn de meningen verdeeld. Sommige mensen vinden de goedkopere gladde muismatten weinig geschikt, omdat de muis hier weinig grip op heeft. Zij verkiezen een met een wat ruwere, stofachtige ondergrond. Andere mensen vinden gladder juist fijner, omdat de muis bij minder weerstand gemakkelijker over het oppervlak glijdt. Liefhebbers van computerspellen geven vaak veel geld uit aan een extra gladde muismat die speciaal is ontwikkeld voor gamers.

Zijn de goedkope muismatten wel gebruikersvriendelijk?

Ja, onze goedkope muismatten zijn gebruikersvriendelijk. Net als alle andere muismatten verhogen de goedkope muismatten het gebruikersgemak van de computergebruikers. Wanneer een muis wordt gebruikt op een bureau of andere ondergrond kan het weleens gebeuren dat de muis slecht of niet goed reageert op beweging. Dit kan door de ondergrond komen. Door gebruik de maken van deze muismat is dit probleem opgelost. Echter, bij intensief muisgebruik kan de muismat gaan verschuiven. Dit is het enige nadeel van onze goedkope muismatten maar wel een nadeel dat als hinderlijk ervaren kan worden. Om die reden raden wij onze stoffen muismatten met rubberen onderkant aan. De stoffen muismatten verschuiven niet bij intensief muisgebruik. Daarnaast gaan stoffen muismatten ook langer mee dan de goedkoopste muismatten van foam.

goedkoopste muismatten