custom made bedrukte geurboompjes verpakt
custom-made bedrukte geurboompjes verpakt
standaard verpakking geurhangers
polybag verpakking geurhangers
geurhangers plastic verpakking
geurkaartje in plastic zakje
luchtdichte verpakking auto luchtverfrisser
geurhanger verpakt met topkaart
luchtverfrisser headercard bedrukken
geurkaartjes met headercard
geurboompjes in verpakking
verpakte geurkaartjes met headerkaart
aut-luchtverfrisser met topkaart

Auto-luchtverfrissers laten verpakken

Na het productieproces van de geurhangers, geurkaartjes en auto-luchtverfrissers worden de geurhangers individueel verpakt. De geurhangers worden luchtdicht verpakt in een plastic poly bag waardoor ze de geur behouden tot de verpakking wordt geopend. Normaal gesproken leveren wij een transparante verpakking, maar indien wenselijk kunnen wij de geurhangers verpakking in een gekleurde plastic verpakking. Het luchtdicht verpakken van de luchtverfrissers met een kleurdichte poly bag heeft een hoog verrassingselement voor de ontvanger. U maakt de ontvanger daarmee nieuwsgierig en u weet zeker dat de verpakking van de geurhangers geopend en de geurhanger gezien wordt.

  • Geurhangers verpakking in transparante plastic verpakking
  • Geurhangers verpakken met topkaart of headercard

Bedrukte auto-luchtverfrissers met headercard of topkaart

De geurhangers zijn per stuk verpakt in een plastic verpakking, maar op verzoek kunnen wij ze ook anders verpakken. Een andere verpakking geeft het geurkaartje extra uitstraling en maakt het geurkaartje extra leuk om weg te geven aan uw klanten of relaties. Afhankelijk van uw budget kunnen wij de geurkaartjes verpakken met een headercard of topkaart. De verpakking van de geurkaartjes kan geheel naar wens bedrukt worden met uw logo, boodschap of andere informatie die u wilt overbrengen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Meest gestelde vragen over luchtverfrissers verpakken

Vraag 1. Hoe worden de luchtverfrissers verpakt?

Nadat wij de vormgeving en bedrukking van de geurhangers, geurkaartjes en auto-luchtverfrissers hebben bepaald is het zaak om de geur aan de kaartjes toe te voegen en de geurkaartjes van een verpakking te voorzien. Van belang is dat de geur zolang mogelijk blijft ruiken en niet gaat ruiken op plekken waar u dat niet wilt. Om die reden worden onze geurkaarten standaard individueel verpakt in een transparant luchtdichtzakje waar door de geur goed bewaard blijft tot de verpakking geopend word.

Vraag 2. Kunnen jullie de geurkaartjes verpakken als relatiegeschenk?

Op verzoek bieden wij u ook de mogelijkheid om de geurkaarten anders te laten verpakken. Wij kunnen geurkaartjes verpakken in een kartonnen of PVC doosje. Veel bedrijven kiezen ervoor om een headercard of topkaart aan de verpakte geurkaartjes toe te voegen. Deze kaart kan bedrukt worden met de door u gewenste tekst, afbeelding, boodschap of ander ontwerp. Het is ook mogelijk om een barcode of EAN-code op te kaart te bedrukken. Op deze manier kan de verpakking geschikt gemaakt worden verkoopmachines in winkels en retail zaken. Wij van Promoboer kunnen in overleg de geurkaarten verpakken op de manier die u het meest geschikt vindt.

Vraag 3. Waarom zou ik kiezen voor verpakte geurhangers?

De hoofdzakelijk reden is om de geur te behouden en niet te laten ontsnappen op locaties waar u dat eigenlijk nog niet wilt. Zonde van de geur en wellicht ook vervelend en ongewenst. De verpakking kan ook al marketingtool gebruikt worden, bijvoorbeeld om de naamsbekendheid van uw onderneming te vergoten, het overbrengen van een maatschappelijk verantwoorde boodschap of het creëren van meerwaarde. Het toevoegen van een headercard geeft ook een luxere uitstraling aan het product en dat terwijl het product een zeer goedkoop promotiemiddel blijft.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!