string(52) "/luchtverfrissers-bedrukken/oorzaken-vieze-geurtjes/"
luchtverfrissers aan autospiegel

Dat vraagt iedereen zich wel eens af. Als we de oorzaak weten, dan weten we vaak ook hoe we er zo snel mogelijk weer vanaf komen. Vaak zoeken we het bij de bron, maar soms komt het uit een hoek waar je het niet verwacht of uit een hoek waarvan je niet weet hoe dit snel opgelost moet worden.

Heeft u wel eens last van vieze geuren in huis, kantoor, in de winkel, in de auto omdat de hond mee geweest is of blijven die zweet geuren in huis hangen, dan is een bedrukte luchtverfrisser de oplossing om vieze geuren weg te krijgen uit uw omgeving. Wij beschrijven een aantal oorzaken en situaties waar geurtjes kunnen ontstaan en welke ook opgelost kunnen worden met onze geurkaartjes en luchtverfrissers.

Onaangename geurtjes in de auto

Een veel voorkomende plek waar onaangename geurtjes optreden is de auto. De meeste autobezitters brengen veel tijd door in hun auto. Het is dan voor zowel uzelf als uw bijrijders wel zo prettig als de auto aangenaam ruikt. In je auto kan om allerlei redenen een vervelende geur blijven hangen. Met onze auto-luchtverfrissers en autogeurkaartjes bent u nare of muffe lucht in de auto de baas. Een goede oplossing hiervoor is het ophangen van een autoluchtverfrisser, autogeurkaartjes en geurhangers aan de achteruitkijkspiegel in uw auto. Dit om uw auto weer te laten ruiken naar de geur waar u van houdt.

frisse geur in auto

Soms is het niet genoeg om een luchtverfrisser te gebruiken. Voor een echt fris geurende auto is het noodzakelijk dat je ook de bron aanpakt. Controleer je auto op vuil en viezigheid en ruim hem grondig op. Begin met het opruimen van etensresten en afval. Vermijd ook roken in de auto, want roken veroorzaakt niet alleen slechte geuren maar trek ook in de kleding van je auto. Houd daarnaast de auto droog door de ramen dicht te laten en vloermatten te gebruiken. Waterlekkage kan namelijk schimmel veroorzaken, die niet alleen stinkt, maar ook slecht is voor de gezondheid. Kijk daarna wat een geschikt schoonmaakmiddel voor je auto is en maak de bekleding, ruiten en de rest van het interieur nauwkeurig schoon. Controleer alle vakjes in de stoelen en deuren en vergeet ook de kofferbak niet.

Vervelende geuren op kantoor

Ook op kantoor willen vieze geurtjes wel eens de overhand krijgen. Het is dan vaak zoeken naar een speld in een hooiberg. Op kantoor zijn er veel potentiële bronnen die een vervelende geur kunnen verspreiden. Het kunnen de zweetvoeten van je collega zijn, maar het kan ook een van de vele prullenbakken zijn die onder ieders bureau staan. Sommige bedrijven verminderen het aantal prullenbakken of er zijn zelf bedrijven die prullenbakken weghalen op de werkvloer, zodat de kans op nare geurtjes verkleind word. Het zijn slechts enkele voorbeelden, welke simpel en snel opgelost kunnen worden met onze geurhangers en geurkaartjes. Een frisse geur rondom je bureau werkt wel zo fijn!

drukmethoden keycords

Naast kantoor en de auto brengen wij ook veel tijd door in en rondom ons huis. Ook daar hebben we te maken met prullenbakken en kleine ruimtes waar een sterke geur vervelend kan zijn. Denk maar eens aan het afvoerputje in de douche, toilet of badkamer. Ook een afgesloten kledingkast kan een sterke geur bevatten. Sommige mensen wassen niet iedere keer hun kleding nadat ze het aangehad hebben, omdat ze bijvoorbeeld denken dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de kleding. Wat doen die mensen? Die mensen hangen hun kleding weer terug in de kast en sluiten deze vervolgens. De kleding hangt dan dicht op andere kleding en heeft geen ruimte om te luchten, ook kan de lucht niet weg uit de afgesloten kast. De vervelende geur gaat dan in de kast zitten en creëert een zweetlucht. Ook huisdieren kunnen een onaangename geur verspreiden, bijvoorbeeld door de mand of hok waarin ze slapen of hun behoefte doen.

Meer over luchtverfrissers