plastic lippenbalsem potje
plastic lippenbalsem potje
aluminium lippenbalsem potje
lippenbalsem potje met doming
lippenbalsem potje met logo
lippenbalsem potje in full colour
lippenbalsem hartje
groen lippenbalsem potje
oranje lippenbalsem potje
geel lippenbalsem potje

Lippenbalsem in blikje of potje met smaak naar keuze

Lippenbalsem met opdruk wordt het hele jaar door gebruikt om de lippen te verzachten. U kunt ervoor kiezen voor lippenbalsem met SPF, om de lippen te beschermen tegen zon, kou of andere weersinvloeden. Onmisbaar voor activiteiten in de zomer of tijdens wintersport, waar UV straling een probleem kan zijn.

Standaard leveren wij lippenbalsem met naturel of menthol smaak, maar u kunt ook een fruitige smaak kiezen, zoals aardbei of sinaasappel. Een blikje lippenbalsem met logo is een échte blikvanger voor uw bedrijf!

  • Lippenbalsem in aluminium blikje
  • Lippenbalsem in plastic potje
  • Verschillende smaken balsem

Lippenbalsem bedrukt met logo op deksel

Standaard bedrukken wij uw logo of gegevens op de bovenkant of deksel van het blikje of potje. Wij kunnen lippenbalsem full colour bedrukken of met een opdruk van één tot vier kleuren. Een bedrukte lippenbalsem met SPF biedt bescherming tegen UV straling. En een handig relatiegeschenk, dat het hele jaar door van pas komt of weggegeven kan worden.

  • Bedrukking op deksel in full colour of één tot vier kleuren
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Vragen over lippenbalsem potjes?

Druktechnieken lippenbalsem in blikje of potje

Promoboer is de producent van een grote diversiteit aan bedrukte relatiegeschenken, bedrukte give-aways en bedrukte premiums. Wij zijn de producent van de verschillende soorten bedrukte lippenbalsems. De opdruk of bedrukking van de balsems vind plaats in onze fabriek in China. Voordat wij beginnen met het bedrukken van uw logo, tekst of afbeelding leveren wij een digitale drukproef aan. Na de goedkeuring beginnen wij met het bedrukken. Voor het bedrukken van lippenbalsems in blikje hanteren wij een aantal verschillende druktechnieken, welke hieronder besproken worden.

Domen of doming techniek

Doming is een manier op uw aluminium relatiegeschenken te voorzien van uw logo of tekst te voorzien. Deze techniek wordt vooral gebruikt bij het full-colour bedrukken, maar word ook gebruikt bij een opdruk in één tot en met vier kleuren. Een full colour logo of tekst wordt allereerst op een sticker aangebracht. De sticker wordt vervolgens voorzien van een glasheldere beschermlaag, welke enigszins vergroot en tevens slijtvast is. De sticker wordt vervolgens aangebracht op het aluminium blik, zodat het blik een mooie uitstraling heeft.

Tampon druktechniek

De tampon druktechniek wordt ook wel tampondrukken genoemd. Het is een techniek waarbij vrijwel iedere ondergrond of materiaal bedrukt kan worden met uw logo, afbeelding of tekst. Tevens biedt deze techniek de mogelijkheid om verschillende vormen te bedrukken. Als u voor een afwijkende vorm blik kiest, zoals een rondvorming blikje met ongelijke ondergrond, dan kunnen wij die ook bedrukken. Het ontwerp van de bedrukking wordt fotografisch aangebracht op een metalen plaat. Door de tampon wordt het ontwerp van de metalen plaat overgebracht en bedrukt op de aluminium ondergrond van de lippenbalsem. Er bestaan tampondruk machines voor een tot en met vijf kleuren. Wij bedrukken in maximaal vier kleuren alvorens wij doorschakelen naar een full colour print druk.


Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
goedkoopste keycords smal