string(33) "/kofferriemen/bedrukken/goedkoop/"
goedkope kofferriemen
goedkope kofferriemen
kofferriemen van polyester
goedkope kofferriemen
goedkope kofferriemen met logo
goedkope kofferriemen bedrukt
goedkope kofferriemen in drie kleuren

De goedkoopste kofferriemen bedrukken met logo?

Bij Promoboer kunt u terecht voor de goedkoopste bedrukte bagageriemen. Onze riemen zijn beschikbaar van zowel polyester als nylon. Uw opdruk kan worden bedrukt in 1 of meerdere kleuren opdruk. Zoekt u naar de goedkoopste manier om zoveel mogelijk kofferriemen te bedrukken, dan raden wij onze klanten altijd aan om te kiezen voor een gemakkelijke opdruk met weinig verschillende kleuren. Onze machines worden namelijk per kleur ingesteld, waardoor een laag aantal kleuren direct zorgt voor lagere instelkosten.

Onze kofferriemen worden geleverd met een handige verstelbuckle, waardoor de riem past om bijna elke koffer. De buckle wordt standaard zwart geleverd, maar tegen kleine meerkosten kunt u ze ook in uw eigen gewenste kleur bestellen. De buckle kan voorzien worden van een bedrukking. De maximale lengte van onze standaard riem is 180cm. Het is ook mogelijk om een lengte op maat te laten maken. De breedte van onze bagageriem is normaliter 5cm, maar mocht u uw logo nóg groter willen bedrukken dan kunnen wij ook uw custom-made breedte produceren.

Bestaat uw opdruk uit veel verschillende kleuren of wilt u graag een afbeelding of foto bedrukken? Wij helpen u dan graag met het full-colour bedrukken van kofferriemen!