string(24) "/kofferriemen/bedrukken/"
kofferriemen bedrukken.jpg
kofferriemen bedrukken
kofferriemen reisorganisaties
kofferriemen bedrukken goedkoopste
kofferriemen goedkoop bedrukt
goedkope kofferriemen met logo
kofferriemen bedrukken met logo
goedkope kofferriemen full colour
kofferriemen full colour
kofferriemen custom made logo
kofferriemen full colour bedrukken
kofferriemen goedkoop drie kleuren
kofferriem full colour bedrukt

Goedkoopste kofferriemen met logo

Voor de goedkoopste kofferriemen met logo bent u hier op de juiste plek. Bij ons kunt u kiezen uit de materialen polyester en nylon. De kofferriemen worden standaard geleverd met afneembare buckle en een verstelbare clip zodat de riem passend gemaakt kan worden voor iedere koffer. Deze onderdelen zijn standaard zwart, maar kunnen tegen extra kosten ook in een andere kleur geproduceerd worden. Standaard afmetingen van de kofferriemen zijn ongeveer 180cm lengte en 5cm breedte. Indien gewenst kunnen wij ook langere en/of bredere kofferriemen produceren.

  • Polyester of nylon kofferriemen
  • Zwarte buckle/clip of een andere kleur op maat

Kofferriemen goedkoop bedrukken

Als fabrikant kunnen wij de kofferriemen in iedere gewenste kleur produceren. De meest populaire basiskleuren houden wij op voorraad zodat wij deze kofferriemen snel kunnen leveren. U kunt kofferriemen goedkoop bedrukken met één tot en met vier kleuren. Heeft u een complexere opdruk dat bestaat uit meer dan vier kleuren of heeft het een verloop van kleuren? Dan komt u in aanmerking voor een full colour bedrukking. Hoe minder kleuren opdruk u neemt, hoe goedkoper de kofferriemen worden.

Meer over goedkope kofferriemen bedrukken?


Hoe kofferriemen bedrukken?

Doordat wij niet alleen de productie maar ook de bedrukking van de goedkoopste kofferriemen verzorgen, bieden wij veel mogelijkheden qua opdruk. Wij kunnen de kofferriemen bedrukken met uw eigen logo of tekst in één t/m vier kleuren of zelfs full-colour. Een full-colour opdruk bestaat uit veel kleuren, waardoor wij een andere techniek gebruiken om de opdruk aan te brengen. Deze techniek heet heat-transfer print. Deze methode zorgt ervoor dat wij een full-colour opdruk van bijvoorbeeld een afbeelding in hoge kwaliteit kunnen bedrukken op de kofferriemen. Het is ook mogelijk de riemen te laten borduren met uw logo. Doordat wij al vroeg in het productieproces aanwezig zijn, kunnen wij de riemen al voorzien van uw bedrukking voordat deze de vorm heeft van een kofferriem. Dit geeft de mogelijkheid om de kofferriem tot aan de randen of zelfs volledig te bedrukken met uw logo. Een kofferriem bedrukken is één van onze specialiteiten.

Waarom kunnen wij kofferriemen met opdruk goedkoop leveren?

Promoboer is fabrikant van de kofferriemen bedrukt met logo zelf, waardoor wij niet alleen een snelle levertijd hebben, maar ook goedkoop onze bedrukte kofferriemen met logo kunnen aanbieden. Wij leveren al onze kofferriemen met logo direct uit onze fabriek in China, waardoor er geen sprake is van een derde partij. Hierdoor kunnen wij de laagste tarieven hanteren. Daarbij komt dat de grondstofkosten in China erg laag liggen, wat wij kunnen doorberekenen in onze tarieven. Tevens hebben wij wekelijks zendingen vanuit China, waardoor wij de transportkosten van uw bedrukte kofferriemen kunnen verspreiden over meerdere zendingen.

Welke kleuren zijn de onderdelen beschikbaar?

De band van de kofferriemen kunnen in iedere gewenste kleur gefabriceerd worden. De buckle van de kofferriem wordt standaard in de kleur zwart geleverd, maar voor meerkosten kan de buckle ook een geheel eigen kleur krijgen. Tevens kan er een bedrukking op de buckle geplaatst worden.

Hoe worden de bedrukte kofferriemen verpakt?

Standaard worden onze kofferriemen per stuk opgerold verpakt in een doorzichtig zakje. De kofferriemen kunnen geleverd worden met barcode/EAN-code, zodat deze voor retail doeleinden gebruikt kunnen worden. Het is ook mogelijk om voor andere soorten verpakkingen te kiezen, zoals een levering met blister-verpakking.