string(24) "/kofferriemen/bedrukken/"

De goedkoopste kofferriemen met logo

Kofferriemen bedrukken met een eigen bedrijfslogo? Wij zijn fabrikant van kofferriemen met logo bedrukken tegen de laagste tarieven. Onze bedrukte kofferriemen kunnen gebruikt worden voor zowel retail als promotiemateriaal. In onze collectie hebben wij kofferriemen die goedkoop bedrukt kunnen worden met één of twee kleuren op één zijde. Het is mogelijk om de gehele band te bedrukken met een opdruk en/of de buckle. Daarnaast kunnen wij de kofferriemen full colour bedrukken met een logo of afbeelding. Een full colour opdruk wordt geplaatst met fotoprint in iedere gewenste kleur over de gehele band (twee zijde mogelijk).

Kofferriemen bedrukken met een eigen opdruk?

Wij bieden u de mogelijkheid om de kofferriemen te bedrukken met een logo of afbeelding. U kunt kofferriemen bedrukken in één tot en met vier kleuren opdruk. Hoe minder kleuren opdruk u neemt, hoe goedkoper de kofferriemen worden. Heeft u een complexere opdruk dat bestaat uit meer dan vier kleuren of heeft het een verloop van kleuren? Dan komt u in aanmerking voor een full colour bedrukking. Goedkoop kofferriemen bedrukken doet u bij ons.

Overzicht kofferriemen bedrukken
Kofferriemen goedkoop bedrukken
kofferriemen goedkoop
Kofferriemen full-colour bedrukken
kofferriemen full colour

Vragen over goedkope kofferriemen bedrukken?

Hoe kofferriemen bedrukken?

Doordat wij niet alleen de productie maar ook de bedrukking van de goedkoopste kofferriemen verzorgen, bieden wij veel mogelijkheden qua opdruk. Wij kunnen de kofferriemen bedrukken met uw eigen logo of tekst in één t/m vier kleuren of zelfs full-colour. Een full-colour opdruk bestaat uit veel kleuren, waardoor wij een andere techniek gebruiken om de opdruk aan te brengen. Deze techniek heet heat-transfer print. Deze methode zorgt ervoor dat wij een full-colour opdruk van bijvoorbeeld een afbeelding in hoge kwaliteit kunnen bedrukken op de kofferriemen. Het is ook mogelijk de riemen te laten borduren met uw logo. Doordat wij al vroeg in het productieproces aanwezig zijn, kunnen wij de riemen al voorzien van uw bedrukking voordat deze de vorm heeft van een kofferriem. Dit geeft de mogelijkheid om de kofferriem tot aan de randen of zelfs volledig te bedrukken met uw logo. Een kofferriem bedrukken is één van onze specialiteiten.

Waarom kunnen wij kofferriemen met opdruk goedkoop leveren?

Promoboer is fabrikant van de kofferriemen bedrukt met logo zelf, waardoor wij niet alleen een snelle levertijd hebben, maar ook goedkoop onze bedrukte kofferriemen met logo kunnen aanbieden. Wij leveren al onze kofferriemen met logo direct uit onze fabriek in China, waardoor er geen sprake is van een derde partij. Hierdoor kunnen wij de laagste tarieven hanteren. Daarbij komt dat de grondstofkosten in China erg laag liggen, wat wij kunnen doorberekenen in onze tarieven. Tevens hebben wij wekelijks zendingen vanuit China, waardoor wij de transportkosten van uw bedrukte kofferriemen kunnen verspreiden over meerdere zendingen.

Welke kleuren zijn de onderdelen beschikbaar?

De band van de kofferriemen kunnen in iedere gewenste kleur gefabriceerd worden. De buckle van de kofferriem wordt standaard in de kleur zwart geleverd, maar voor meerkosten kan de buckle ook een geheel eigen kleur krijgen. Tevens kan er een bedrukking op de buckle geplaatst worden.

Hoe worden de bedrukte kofferriemen verpakt?

Standaard worden onze kofferriemen per stuk opgerold verpakt in een doorzichtig zakje. De kofferriemen kunnen geleverd worden met barcode/EAN-code, zodat deze voor retail doeleinden gebruikt kunnen worden. Het is ook mogelijk om voor andere soorten verpakkingen te kiezen, zoals een levering met blister-verpakking.