string(20) "/keycords/smal-10mm/"
smalle keycord met naam
smalle keycord met naam
keycord met tekst bedrukt
smalle keycords bedrukt
goedkope keycords full colour
keycord 10mm
smalle keycord met logo bedrukt
smalle keycord met logo
smalle keycord met veiligheidsclip
keycord 15mm met accessoires

Goedkope smalle keycords van 1cm breed

Het is ook mogelijk om smalle keycords van 1cm breed en 90cm lang te bestellen. Voor de productie van smalle keycords is minder materiaal nodig en daardoor zijn deze keycords over het algemeen iets goedkoper. De smalle keycords kunnen wij snel leveren in iedere populaire basiskleur. Staat uw kleur daar niet tussen, dan produceren wij smalle keycords in uw eigen PMS kleur. Standaard worden de smalle keycords uitgerust met een karabijnhaakje. Voor extra gebruikersgemak kunnen wij de keycords uitrusten met extra accessoires, zoals een buckle, naamkaarthouder en/of veiligheidsclip.

  • Smalle keycords van 1cm breed
  • Keycords in iedere gewenste kleur
  • Eventueel uitbreidbaar met extra buckle, veiligheidsclip of badgehouder

Smalle keycords bedrukken

De goedkoopste optie om onze smalle keycords te bedrukken is door de bedrukking aan te brengen op één zijde. Echter, is het ook mogelijk het smalle keycord aan allebei de zijden te bedrukken. U kunt ervoor kiezen beide zijden van dezelfde bedrukking te voorzien, maar ook van verschillende opdrukken. Uw logo of tekst wordt standaard all-over aangebracht op het keycord. Dit doen wij door uw opdruk meerdere malen te herhalen over het gehele oppervlak. Keycords bedrukken wij met één tot vier kleuren of full colour.

  • Smalle keycords bedrukken, ook full colour en all-over

Nog vragen over smalle keycords?

Waarom zijn onze smalle keycords zo goedkoop?

Wanneer u zoekt naar de goedkoopste bedrukte keycords met logo, adviseren wij onze smalle keycords. Voor dit keycord is het minste stof nodig, waardoor de prijzen wat lager liggen dan de bredere keycords. Wij produceren en leveren al onze bedrukte smalle keycords direct uit onze fabriek in China. Wekelijks hebben wij vrachtzendingen vanuit China, waardoor wij lage transportkosten kunnen rekenen. Wij verspreiden deze kosten namelijk over meerdere bestellingen.

Hoe kunnen smalle keycords worden bedrukt?

Bij Promoboer is het mogelijk keycords te bedrukken in iedere gewenste kleurcombinatie. Wij kunnen de keycords bedrukken met één tot en met vier kleuren. Bestaat uw logo of tekst uit veel kleuren, dan kunnen wij het keycord ook voorzien van een complexe full-colour opdruk. Het full-colour bedrukken van smalle keycords gaat door middel van heat-transfer print techniek, waardoor uw opdruk van bijvoorbeeld een afbeelding in hoge kwaliteit zichtbaar zal zijn op het keycord. Wij kunnen zowel het keycord zelf als de bedrukking leveren in iedere gewenste PMS-kleur.

goedkoopste keycords