Op zoek naar populaire keycords met goedkope opdruk?

Promoboer is fabrikant van keycords met een goedkope bedrukking. De populairste breedte van onze keycords is 15mm. Wanneer u zo goedkoop mogelijk het keycord wilt bedrukken, dan adviseren wij ��nkleurig bedrukte keycords. Wij bieden ook de goedkoopste mogelijkheden wanneer u zoekt naar keycords met meerdere kleuren opdruk.

Wij bedrukken onze 15mm keycords standaard over het volledige oppervlak, door uw logo of tekst zo vaak mogelijk te herhalen. Het meest gebruikelijke en het goedkoopste is om het keycord aan ��n kant te bedrukken, maar het is ook mogelijk beide kanten te bedrukken. Hier is de goedkoopste optie om te kiezen voor dezelfde opdruk aan beide kanten.

Onze goedkope populaire keycords leveren wij standaard met een karabijnhaak van metaal. Hier kunt u gemakkelijk sleutels en dergelijke aan ophangen. Wilt u graag een afneembaar koppelstuk dan kunnen wij die ook bevestigen. Voor de veiligheid kiezen bedrijven vaak voor een een safety clip aan de achterzijde van het 15mm keycord.

Wij kunnen onze keycords al leveren binnen ca. 1 week. Echter, is de voordeligste optie om onze populaire keycords te verzenden met een levertijd van ca. 3 weken. Op die manier kunnen wij namelijk uw transportkosten verdelen over meerdere orders.

Bestaat uw logo uit zeer veel kleuren of bevat hij een kleurverloop, dan adviseren wij onze full-colour bedrukte populaire keycords.