Zoekt u brede keycords met de goedkoopste bedrukking?

Wilt u graag de goedkope brede keycords met bedrukking bestellen? Promoboer is gespecialiseerd in het fabriceren van brede keycords met een goedkope bedrukking. Een breed keycord is ideaal als promotiemateriaal, doordat het logo n�g groter bedrukt kan worden op de stof. De voordeligste optie om onze brede keycords te bedrukken is door een opdruk te kiezen bestaande uit zo min mogelijk kleuren. Het goedkoopste is dus een keycord met ��n kleur opdruk. Het is uiteraard ook mogelijk om de 20mm keycords te bedrukken met meerdere kleuren logo.

Wij bedrukken onze brede keycords over het gehele oppervlak, door uw logo of tekst zo vaak mogelijk te herhalen op de stof. Wij kunnen onze brede keycords zowel ��nzijdig als tweezijdig bedrukken met uw logo of tekst. Het voordeligste is een ��nzijdig bedrukt keycord. Kiest u voor een breed keycord met uw opdruk aan beide kanten, dan kunt u zowel kiezen voor dezelfde bedrukking aan beide kanten, maar ook voor verschillende bedrukkingen.

De goedkoopste brede 20mm keycords worden geleverd in ��n van onze vele basiskleuren. Wij hebben honderden kleuren brede keycords standaard op voorraad, maar het is ook mogelijk de keycords in uw eigen PMS-kleur te laten maken. Onze brede keycords worden standaard geleverd met een metalen karabijnhaak, maar u kunt ook kiezen voor een afneembaar koppelstuk. Voor extra veiligheid kunnen wij ook de keycords voorzien van een veiligheidsclip aan de achterzijde.

Brede keycords bedrukken met een afbeelding is ook mogelijk. Kies dan voor onze full-colour bedrukte brede keycords!