Wilt u brede keycords full-colour bedrukken?

Bent u op zoek naar brede keycords en wilt u deze bedrukken met een full-colour opdruk? Promoboer is gespecialiseerd in het bedrukken van 20mm keycords met een full-colour opdruk van bijvoorbeeld een afbeelding. Een full-colour opdruk is te herkennen aan het verloop van de ene kleur in de andere kleur. Door middel van heat-transfer print techniek kunnen wij dit verloop in hoge kwaliteit bedrukken op onze brede keycords. Een breed keycord is zeer geschikt als promotiemateriaal voor uw reclame, doordat uw opdruk extra groot kan worden aangebracht op de stof.

Over het algemeen kiezen bedrijven ervoor om onze full-colour keycords ��nzijdig te bedrukken. Het is echter ook mogelijk om de keycords tweezijdig te bedrukken met een full-colour opdruk. U kunt zowel ��nzelfde als twee verschillende bedrukkingen op beide zijden laten bedrukken. Het voordeligste is een ��nzijdige opdruk.

Zoekt u naar de voordeligste manier om brede keycords te bedrukken? Wij adviseren dan onze brede keycords met de goedkoopste bedrukking!