keycord accessoires
keycord accessoires Diverse accessoires
keycord karabijnhaakje Hondenhaak
keycord krokodillenbekje Krokodillenbekje
keycord sleutelring Sleutelring
keycord haakje voor telefoon Camere of mobile strap
keycord ovale haak Ovale haak
keycord j-clip J Hook

Keycords met extra of andere accessoires/haakjes

Promoboer levert de goedkope keycords standaard met een karabijnhaakje van metaal. Het dit handige haakje maakt het mogelijk om bijvoorbeeld sleutels aan op te hangen. Het haakje kan vervangen worden door een ander haakje of met een ander accessoire worden uitgebreid. De meest populaire accessoires zijn de sleutelring, luxe haak, simpele haak, hondenhaak, krokodillenbekje en haakje om telefoon aan op te hangen. De accessoires zijn beschikbaar voor al onze keycord modellen, zoals de standaard keycords, smalle keycords, korte keycords en veter keycords.

  • Standaard met karabijnhaakje
  • Optioneel met sleutelring, hondenhaakje, krokodillenbek en meer
  • Andere haakjes en accessoires op aanvraag

Het is mogelijk om accessoires te combineren

Wij krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om meerdere accessoires en haakjes te combineren zijn op één keycord. Het antwoord daarop is: ja, dat kan! De meeste klanten kiezen gewoon voor een karabijnhaakje. Deze standaard keycord word vrijwel altijd uitgebreid met een buckle, veiligheidssluiting en/of badgehouder. Ook hier kan gekozen worden voor een ander haakje. U kunt kiezen uit de bovengenoemde haakjes. Staat het gewenste haakje er niet tussen? Op aanvraag is het mogelijk om een ander haakje of accessoire te kiezen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Meer informatie over de accessoires van keycords

keycords bedrukken

Wij kunnen de goedkope keycords uitbreiden met extra accessoires. Met extra accessoires maakt u de keycord voor nog meer toepassingen bruikbaar. Onze haakjes maken het bijvoorbeeld mogelijk om badges, kaarten, sleutels en andere items aan de keycord te hangen. We kijken naar de meest verkochte accessoires van keycords.

Waar kan ik een krokodillen bekje voor gebruiken?

Deze metalen klemmen kunnen naamkaartjes, ID kaarten, badges op uw keycord vastzetten. De krokodillen bekjes zijn gemakkelijk in gebruik. Ze zijn ook perfect voor situaties waarin u meerdere stukjes papier of een kaart moet bewaren. Ze worden gemaakt van duurzaam metaal. Gemaakt van duurzaam metaal, ze zijn lang meegaand en betrouwbaar. Omdat ze werken met een eenvoudige krokodilgrip maken ze het super eenvoudig om verschillende items te bevestigen en los te maken, waardoor ze ideaal zijn voor wanneer je je lanyards voor verschillende gelegenheden opnieuw moet gebruiken.

Zijn er accessoires om een mobiele telefoon of camera aan op te hangen?

Zeg vaarwel tegen het missen van die belangrijke telefoontjes! Mobiele telefoonclips zijn handig voor mensen die altijd op afroep aanwezig moeten zijn of voor diegenen wiens taak het is om onderweg te zijn. In plaats van in uw tas, laden of vakken te snuffelen, kunt u met deze handige clips gemakkelijk uw telefoon om uw nek dragen, zodat u deze altijd kunt gebruiken. Overigens ook te gebruiken om een camera aan op te hangen.