string(22) "/keycords/accessoires/"
keycord accessoires
keycord accessoires
keycord karabijnhaakje
keycord krokodillenbekje
keycord sleutelring
keycord haakje voor telefoon
keycord ovale haak
keycord j-clip

Kies speciale accessoires voor uw keycords!

Al onze keycords worden standaard geleverd met een metalen karabijnhaakje. Het karabijnhaakje kan vervangen worden door een ander haakje of worden uitgebreid met een ander haakje. Onze populairste accessoires zijn de sleutelring, luxe haak, simpele haak, hondenhaak, krokodillenbekje en haakje om telefoon aan op te hangen. De accessoires zijn beschikbaar voor al onze keycord modellen, zoals de meest verkochte keycords, smalle keycords, korte keycords en veter keycords.

  • Keycords met sleutelring
  • Keycords met luxe haak
  • Keycords met simpel haakje
  • Keycords met honden haak
  • Keycords met krokodillenbekje
  • Keycords haakje voor smartphone of mobiel

Meerdere accessoires aan één keycord?

Onze klanten kiezen voor accessoires waarmee het gebruikersgemak en de gebruikersveiligheid van de keycords ten goede komt. De standaard keycord word vrijwel altijd uitgebreid met een buckle, veiligheidsclip en/of badgehouder. Het is mogelijk om meerdere accessoires te combineren op één keycord. Ook hier kan gekozen worden voor een ander haakje. U kunt kiezen uit de bovengenoemde haakjes. Staat het gewenste haakje er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

  • Andere haakjes op aanvraag

Waarom zou ik een keycord met accessoires kiezen?

Wij kunnen de goedkope keycords uitbreiden met extra accessoires. Met extra accessoires maakt u de keycord voor nog meer toepassingen bruikbaar. Onze haakjes maken het bijvoorbeeld mogelijk om badges, kaarten, sleutels en andere items aan de keycord te hangen.

In dit gedeelte bekijken we de verschillende haakje die we aanbieden bij. De meest populaire accessoires beschrijven wij en geven wij aan waarom u deze zou kunnen kiezen.

Waar kan ik een krokodillen bekje voor gebruiken?

Deze metalen klemmen kunnen naamkaartjes, ID kaarten, badges op uw keycord vastzetten. De krokodillen bekjes zijn gemakkelijk in gebruik. Ze zijn ook perfect voor situaties waarin u meerdere stukjes papier of een kaart moet bewaren. Ze worden gemaakt van duurzaam metaal. Gemaakt van duurzaam metaal, ze zijn lang meegaand en betrouwbaar. Omdat ze werken met een eenvoudige krokodilgrip maken ze het super eenvoudig om verschillende items te bevestigen en los te maken, waardoor ze ideaal zijn voor wanneer je je lanyards voor verschillende gelegenheden opnieuw moet gebruiken.

Clipje of haakje om telefoon aan te bevestigen

Zeg vaarwel tegen het missen van die belangrijke telefoontjes! Mobiele telefoonclips zijn handig voor mensen die altijd op afroep aanwezig moeten zijn of voor diegenen wiens taak het is om onderweg te zijn. In plaats van in uw tas, laden of vakken te snuffelen, kunt u met deze handige clips gemakkelijk uw telefoon om uw nek dragen, zodat u deze altijd kunt gebruiken.

goedkoopste keycords