string(39) "/kerstballen-bedrukken/kerstversiering/"
plastic goedkope kerstballen bedrukken
kerstpegels met logo
kerststerren met logo
kerstpiek met logo

Overige versiering voor in de kerstboom

Naast bedrukte kerstballen zijn wij ook fabrikant van overige kerstartikelen met logo bedrukking. Wij hebben diverse soorten kerstartikelen op voorraad, zoals kerststerren, pegels en pieken. De meest verkochte sterren hebben een doorsnede van 7cm, de ijspegels 14cm en de pieken 31cm. Pieken in de vorm van een ster zijn ongeveer 20cm groot. Het is ook mogelijk om de kerstversiering te laten maken in custom-made formaat.

  • IJspegels van 14cm
  • Kerststerren van 7cm
  • Pieken van 31cm

Overige kerstversiering met logo

Wij leveren populaire kerstversiering in verschillende kerstkleuren, zoals wit, zilver, goud en rood. Het is mogelijk om de kerstversiering in uw eigen PMS kleur te leveren. Nadat u de kleur heeft bepaalt kunnen wij de kerstversiering bedrukken met tekst of logo. Bedrukte kerstversiering is leuk om weg te geven aan relaties, werknemers of klanten.

  • Kerstversiering bedrukken met logo
  • Bij grote afname ook in eigen PMS kleur

Overige kerstversiering in gebruiken

Zodra Sinterklaas weer vertrokken is naar Spanje wordt de kerstboom weer opgetuigd door bijna heel Nederland. Of u nu een echte kerstboom of een kunststof kerstboom heeft staan in de woonkamer, versiering wordt er in opgehangen. De meest populaire versiering voor in de kerstboom zijn de kerstballen die in veel soorten en kleuren te verkrijgen zijn.

Overige populaire kerstversiering voor de kerstboom

Daarnaast wordt een kerstboom ook versierd met andere versieringen. In ons assortiment hebben wij de kerstpegels, kerstpieken en kerststerren. Een kerstpegel is een langwerpig soort kerstbal in de vorm van een pegel. Kerst wordt geassocieerd met winter en kou. Vandaar dat er kerstversiering is in de vorm van een soort ijspegel. Ook worden sterren vaak opgehangen in een kerstboom als versiering. De kerstster symboliseert de ster die de drie wijzen uit het oosten volgden om bij de pasgeboren Christus terecht te komen. Onze pieken zijn ook te verkrijgen in de vorm van een ster.

Het verleden van de piek

De kerstpiek stamt af van de Germaanse tijd. In december werden er groene takken met rode appels versierd. In deze tijd vierden de Germanen het Joelfeest. Dit feest stond voor vruchtbaarheid omdat de dagen na december weer langer werden en de lente (vruchtbaar seizoen) weer opkomst was. De kerk heeft in een later stadium dit feest veranderd in een christelijk feest (kerst), waarbij de geboorte van de zoon van God werd gevierd.

De eerste pieken die op de kerstboom werden geplaatst hadden een vorm van een ster (kerstster). Zoals eerder vermeld stond de kerstster voor de ster die de drie koningen richting gaf naar Jezus. Tegenwoordig wordt de kerstster in veel huishoudens nog steeds in de top van de kerstboom geplaatst. Er zijn ook veel pieken in een andere recht vorm met een bolling aan de onderkant. Hiervan wordt gezegd dat staat voor de appel die gebruikt werd op het Germaanse feest. De betekenis van de piek is natuurlijk voor iedere persoon anders. Er wordt tevens gezegd dat een rechte piek heel vroeger nog niet mogelijk is en dat door de nieuwe glasblaastechniek deze is geïntroduceerd. Onze recht piek zou zijn bedacht door glasblazers die door de nieuwe techniek andere vormen kon maken.

goedkoopste keycords smal