Goedkope jojo's
Goedkope jojo's
plastic jojo's bedrukken
plastic jojo met afbeelding of logo
Milieuvriendelijke jojo's van hout
Milieuvriendelijke houten jojo met logo
houten jojo met logo
jojo met knipperlampje
jojo voor in het donker
jojo met LED verlichting

Goedkope jojo’s als populaire give-away

Iedereen kent ze wel, de bedrukte jojo’s. Speelgoed van vroeger, maar tegenwoordig weer een populair weggevertje op beurzen, evenementen, scholen, promotiedagen en ga maar door. De goedkoopste jojo’s produceren wij van plastic. Wij hebben ook milieuvriendelijke en ecologisch jojo’s van hout. Opvallend zijn onze jojo’s met knipperende lichtjes.

  • Plastic jojo
  • Jojo van hout
  • Jojo met knipperende lichtjes

Jojo’s bedrukken logo

PromoBoer is gespecialiseerd in het bedrukken van jojo's. De zijkant van de jojo kan worden bedrukt met een afbeelding naar keuze, zoals uw logo of een plaatje van uw product. Een jojo met logo is leuk om weg geven en geschikt een grote doelgroep, zowel jong als oud.

  • Zijkanten van de jojo bedrukken door tampondruk
  • Jojo’s bedrukken met één tot en met vier kleuren
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

De goedkoopste jojo met logo

Een jojo bedrukken is een goed idee. Er ontstaat hier een uniek promotieartikel voor uw bedrijf, dat met een goed gevoel kan worden weggegeven. Het is niet alleen een populair artikel omdat het een grote doelgroep aanspreekt, het is ook een populaire give-away om de stukprijs van de jojo met logo zeer laag is. Dat betekent dus dat u met een bepaalt budget een groot aantal jojo’s kunt bestellen. Door rekening te houden met factoren zoals materiaal en bedrukking kunt u de stukprijs nog verder naar beneden brengen zodat u nog meer jojo’s kunt afnemen met het gestelde budget.

Soorten jojo’s

Een jojo is een stuk speelgoed. Het bestaat uit ronde schijven die met elkaar verbonden zijn door middel van een as. Aan de as van de jojo is een meter lang touwtje bevestigd. Het touw moet om de as gewikkeld worden. Als de jojo bijna helemaal opgerold is blijft er een lusje over waar de vinger doorheen gedaan kan worden. Laat de jojo naar beneden afrollen en trek hem op het juiste moment weer omhoog. Gaat de handeling naar behoren, dan komt de jojo weer omhoog omdat het touwtje zich weer om de as wikkelt.

Wij produceren verschillende soorten jojo’s van verschillende soorten materiaal. De goedkoopste jojo’s zijn de jojo’s van plastic. Plastic is goedkoop materiaal en kunnen wij goedkoop vervaardigen tot een jojo. Iets duurder, maar wel milieuvriendelijk, zijn de ecologische jojo’s van hout. Last but not least zijn de jojo’s met lichtjes. De lichtjes gaan knipperen wanneer er met de jojo gespeeld word.

Jojo’s bedrukken

Wij produceren jojo’s en kunnen jojo’s bedrukken. De jojo’s bedrukken wij door middel van de tampondruk techniek. De tampondruk techniek is een techniek waarbij de opdruk op het desbetreffende voorwerp word gestempeld. Wij bedrukken jojo’s op de zijkant. Het is ook mogelijk om beide schijven of zijkanten te voorzien van een (afwijkende) bedrukking. De goedkoopste manier is om één zijkant van de jojo met één kleur te bedrukken. Het wordt duurder naarmate het aantal kleuren en posities toeneemt.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
goedkoopste jojo's