Rode driehoekige ijskrabber
Rode driehoekige ijskrabber
Witte driehoekige ijskrabber
Zwarte driehoekige ijskrabber
Goedkope ijskrabbers
Zwarte ijskrabber met handvat
Groene ruitenkrabber met handvat
Goedkope ijskrabbers met handschoen
Bedrukte ijskrabber met handschoen
Ijskrabber met handschoen

Goedkope ijskrabbers snel leverbaar

Promoboer produceert bedrukte ijskrabbers tegen goedkoopste tarieven. Een ruitenkrabber is onmisbaar in een auto. Een groot deel van de automobilisten heeft er zelfs meerdere ijskrabbers in de auto liggen. De goedkoopste ijskrabber in ons assortiment is de driehoek ijskrabber. Handig en lekker warm is de ijskrabber met wand. Wij hebben ook een multifunctionele ijskrabber met handvat en rubber om condens te verwijderen. Wij produceren de goedkoopste ijskrabbers bij een afname van minimaal 250 stuks.

  • Goedkope driehoek ijskrabber
  • Handige 3-in-1 ijskrabber voor het verwijderen van sneeuw, ijs en condens
  • IJskrabber met wand of handschoen

IJskrabbers bedrukken met logo

Naast het produceren van ijskrabbers kunnen wij ook ijskrabbers bedrukken met logo en/of tekst. Het grote oppervlak van ijskrabber bedrukken wij met een tampondruk of zeefdruk. Een ijskrabber met logo is een onmisbaar hulpmiddel voor in de auto.

Heeft u al nagedacht over de kleur van de ijskrabber? Wij kunnen verschillende ain verschillende standaard kleuren leveren, zoals rood, wit, geel en blauw. Indien gewenst kunnen wij bij grote afname ook een ijskrabber in eigen kleur produceren.

  • IJskrabbers bedrukken met bedrijfslogo
  • Uit voorraad leverbaar in standaard kleuren
  • Bij grote afname bedrukte ijskrabber in eigen kleur
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Goedkoopste ijskrabber met logo opdruk

Een bedrukte ijskrabber is een praktisch relatiegeschenk om weg te geven aan een relatie. IJs krabbers met logo worden regelmatig ingezet als give-away op beurzen en evenementen. Het is dan de bedoeling dat zoveel mogelijk bedrukte ijskrabbers worden weggeven tegen zo min mogelijk kosten. Dat betekent dat de stukprijs van de bedrukte ijskrabber laag moet zijn en daar heeft u zelf invloed op.

Soorten ijskrabbers

Een ijskrabber met logo is onmisbaar in de auto. Iedereen moet er minstens één hebben en dan is het ook wel fijn dat u kunt kiezen uit verschillende soorten ijskrabbers. Wij hebben drie verschillende soorten.

De goedkoopste ijskrabbers is de driehoekkrabber. Deze ijskrabber is voldoende om een bevroren autoruit van uw personenauto van ijs vrij te maken. Verder weinig luxe, maar uiterst functioneel. Met deze ijskrabber gegarandeerd koude vingers en dus snel een ijsvrije autoruit.

Wij hebben ook ruitenkrabbers met handvat. De krabber met handvat heeft beter grip zodat de ijskrabber niet uit uw handen glijdt. Ook blijven de vingers ver van de bevroren autoruit verwijdert. Alsnog bang voor koude vingers? Dan hebben wij ook nog ruitenkrabbers met wand.

Wel is het handig om er meerdere te hebben, voor het geval u er 1 kwijt raakt, of even niet bij de hand hebt. Met ijs op de ruiten kunt u immers niet weg, en dat zou erg vervelend zijn.

Kleur van de goedkoopste ijskrabber

De goedkoopste ijskrabber is leverbaar in verschillende basiskleuren. De goedkope ruitenkrabber kunnen wij leveren in het rood, blauw, groen, geel, oranje en wit. Het is mogelijk om de ijskrabbers in een andere kleur te produceren, maar dit brengt extra instelkosten met zich mee en dat is van invloed op de stukprijs

Ruitenkrabber bedrukking

Wij kunnen iedere ruitenkrabber naar wens bedrukken. De opdruk mag bestaan uit één tot en met vier kleuren. In het algemeen geldt: uit hoe meer kleuren de bedrukking bestaat, hoe duurder de ruitenkrabber wordt. Een driehoek ruitenkrabber in een van onze basiskleuren, met een opdruk in één kleur, is onze goedkoopste bedrukte ruitenkrabber.

Aantal bedrukte ijskrabbers

Onze ijskrabbers zijn al verkrijgbaar vanaf 500 stuks. Wij doen aan staffelkorting. Dat betekent voor u, dat de stukprijs van de goedkope ijskrabber verder daalt naar mate u voor een grotere oplage kiest.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
goedkoopste ijskrabbers