Op maat gemaakte sokken worden al jaren weggeven als promotiemateriaal of relatiegeschenk, maar vooral de laatste jaren is de populariteit explosief toegenomen. Sokken zijn uiterst effectie reclamedragers, aangezien ze door jong en oud vrijwel dagelijks gedragen worden. We bespreken een aantal redenen waarom bedrijven steeds vaker reclame maken met custom made sokken!

gepersonaliseerde sokken om je bedrijf te promoten

1. Iedereen draagt sokken

Het maakt eigenlijk niet uit wat je leeftijd of geslacht is, we dragen allemaal vrijwel dagelijks sokken. De doelgroep kent niet of nauwelijks grenzen, zodat je eigenlijk iedereen een plezier doet met sokken. De sokken worden vrijwel altijd geleverd in maatseries, bijvoorbeeld maat 41 tot 46, geleverd, zodat ze passend zijn voor een grote doelgroep.

2. Je kunt er niet genoeg van hebben

Wist je dat Nederlanders gemiddeld ongeveer 17 paar sokken in de kast hebben liggen? En dat ongeveer de helft daarvan niet wordt gedragen, maar er dus wel gewoon blijft liggen? Onder het motto: “voor het geval dat”. Dat kun je op verschillende manieren interpreteren, bijvoorbeeld dat Nederlanders geen sokken nodig hebben of dat de sokken die je weggeeft blijven liggen. Heel vervelend natuurlijk, maar iedere keer dat de lade met sokken geopend word, ziet men wel de sokken liggen die jij hebt weggeven!

3. Uniek relatiegeschenk

Sokken zijn dan wel praktisch en functioneel, maar worden relatief gezien weinig ingezet als promotiemateriaal. En dat is een gemist kans, want je kunt je met sokken gemakkelijk onderscheiden van je concurrenten. Waar traditionele promotiemateriaal steeds minder gezien en gebruikt worden, worden sokken met de dag populairder. Dat heeft ongetwijfeld ook te maken met de trendy Happy Socks.

4. Volledig naar wens te personaliseren

Sokken zijn een van de meest personaliseerbare promotiematerialen in de markt. Van materiaal tot maten en van kleuren tot bedrukking. Je kunt de sokken zelfs laten verpakken met een headercard, sleeve of geschenkdoosje. Met sokken in een verpakking geef je de leuke sokken op een nog veel leukere manier weg aan je relaties!

Wil je ook custom made sokken laten maken?

Wil je jouw relaties op een leuke manier verrassen? Laat dan custom sokken maken. Bij ons heb je de keuze uit diverse soorten sokken: van normale sokken tot enkelsokken en van sportsokken tot babysokken en nog veel meer. Je kunt de kleur, bedrukking en verpakking zelf kiezen. Bedrukte sokken zijn een leuke manier om onder de aandacht te komen van je relaties!