auto zonnescherm
auto zonneschermen
auto zonnescherm met logo
autozijraam zonneschermen
opvouwbaar zonnescherm voor auto
goedkope auto zonneschermen
autoscherm met logo
anti-vorst autoschermen
auto zonnescherm voorraam logo
autozonneschermen

Goedkope auto-zonneschermen voor in de auto

Promoboer produceert bedrukte auto-zonneschermen voor in de auto. Onze zonneschermen bevestigt u gemakkelijk op de voorruit of zijruit van iedere auto. De schermen kunnen zowel aan de binnenkant als buitenkant van de auto bevestigd worden. Bedrukte auto-zonneschermen zijn een ideaal geschenk voor in de lente en zomerperiode. Voor de winterperiode hebben wij schermen die de autoruit beschermt tegen bevriezing. De goedkope autoschermen leveren wij al vanaf 250 stuks.

  • Set van 2 auto zonneschermen voor de zijramen
  • Auto zonnescherm voor voorraam
  • Anti-vorst scherm tegen bevriezing van de ruit

Autoschermen bedrukken met logo

Promoboer is gespecialiseerd in het bedrukken van autoschermen. Wij kunnen auto-zonneschermen bedrukken en anti-vorst schermen bedrukken met uw logo, tekst of afbeelding. Een bedrukt autoscherm is een praktisch geschenk voor uw relaties en een ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf of product.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Goedkoopste autoscherm met logo opdruk

Schermen bedrukken met logo of tekst. De schermen voor de auto zijn een ideaal promotiemiddel voor bedrijven. Een bedrukt auto-zonnescherm komt overal, zowel in Nederland als het buitenland, waardoor het een groot bereik heeft. Passerende auto’s, voetgangers en fietsers zien de bedrukte auto-zonneschermen. Bent u op zoek naar de goedkoopste autoschermen? Wij hebben een aantal factoren rijtje gezet zodat u zelf ook invloed kunt uitoefenen op prijs van de goedkope auto-zonneschermen.

Soort autoscherm

Wij bieden verschillende goedkope schermen aan, zowel voor de zomerperiode als winterperiode. Voor de zomerperiode hebben wij goedkope auto-zonneschermen en voor de winterperiode hebben wij goedkope anti-vorst schermen. Wij zoeken continue naar de goedkoopste zonneschermen voor onze klanten en daarom hanteren wij geen vaste prijzen.

Auto-zonneschermen zijraam

Onze goedkoopste bedrukte zonneschermen zijn voor de zijramen. Onze zonneschermen zijn standaard gemaakt van nylon en worden geleverd met zuignapjes om de schermen te bevestigen. Tevens kunnen wij een opbergzakje leveren die wij tevens kunnen bedrukken.

Auto-zonneschermen voorraam

De auto-zonneschermen voor het voorraam zijn de goedkoopste schermen voor in de auto. Het zijn schermen die personen in de auto beschermen tegen de felle zon en ook nog eens de warmte zoveel mogelijk buiten de auto houden. De schermen kunnen eenvoudig opgevouwen en bewaard worden in een polybag (standaard erbij) of bedrukt zakje.

Anti-vorst schermen tegen bevriezing

De goedkope anti-vorst schermen zijn gemaakt van speciaal materiaal dat de straling van de kou weerkaats. De weerkaatsing zorgt ervoor dat de autoruit niet bevriest. Door het materiaal zijn deze schermen iets duurder dan de auto-zonneschermen. Aan de andere kant kunnen deze anti-vorst schermen ook gebruikt worden om warmte en zonstraling tegen te gaan in de lente en zomer. Het goedkope anti-vorst scherm kan gemakkelijk opgevouwen worden zodat deze in de auto opgeborgen kan worden.

Kleur autoschermen

Auto-zonneschermen tegen de zon

Auto-schermen tegen de zon worden standaard geproduceerd in het wit of zwart. Dit zijn de goedkoopste schermen. De schermen worden duurder naarmate u de basiskleur van het scherm wilt aanpassen.

Anti-vorst schermen tegen bevriezing

De anti-vorst schermen worden standaard geleverd in het zilver. Zilver is de basiskleur van het materiaal. Niet tevreden over de basiskleur van het materiaal? Laat dan de het anti-vries scherm volledig bedrukken.

Autoschermen bedrukken

Auto-zonneschermen bedrukken wij door middel van een zeefdruk. De goedkoopste auto-zonneschermen bedrukken wij standaard op één positie. Wilt u autoschermen bedrukken met één of meerdere kleuren dan is dat mogelijk. Wij kunnen zelfs auto-zonneschermen bedrukken in full colour. Naarmate het aantal kleuren van de opdruk toeneemt, zal dit ook de stukprijs doen stijgen. Het is ook mogelijk om de auto-zonneschermen volledig te bedrukken, dit is de duurste drukoptie.

Wanneer u het logo en/of tekst bij ons aanlevert, zullen wij met uw wensen aan de slag gaan. Met deskundige blik gaan wij aan de slag en indien nodig zullen wij u van advies voorzien. Een gratis digitale drukproef zullen wij toesturen. Wij beginnen pas met de productie als u goedkeuring heeft gegeven op de digitale proefdruk.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
vraag offerte aan