Het gebruiken van 3d brillen als promotiemateriaal is steeds populairder onder bedrijven. Nu steeds meer televisies 3d ondersteunen en er veel films worden uitgebracht in 3d komen de brillen steeds vaker van pas. Bij Promoboer kunt u terecht voor diverse soorten brillen. Aan de hand van uw budget kunnen wij de geschikte 3d-bril voor u samenstellen. In dit artikel kunt u alles lezen over de keuzes die u kunt maken om zo goedkoop mogelijk 3d brillen bij ons te laten bedrukken.

Het materiaal van de bril

U kunt bij ons terecht voor 3d brillen gemaakt van karton (papier) of kunststof. De grondstofkosten van de papieren bril ligt lager dan die van kunststof, waardoor wij u een lagere prijs kunnen aanbieden. Daarbij komt dat de transportkosten wat lager zijn bij papieren 3d-brillen, doordat deze in opgevouwen toestand kunnen worden ingepakt. Hierdoor is het volume van de zending lager en de kosten dus ook.

3d-brillen met foto bedrukken

De bedrukking op de bril

Ter promotie van het bedrijf kiezen onze klanten er vaak voor om de brillen te laten bedrukken. Dit kan op diverse manieren. De goedkoopste opdruk is een bedrukking van zo min mogelijk verschillende kleuren. U kunt bijvoorbeeld een witte bril kiezen met daarop een éénkleurig stukje tekst op het pootje van de bril. Wij raden onze klanten echter aan om te kiezen voor een full-colour bedrukking wanneer de opdruk bestaat uit veel kleuren. Dit zijn bijvoorbeeld foto’s of andere bedrukkingen met een verloop van kleuren.

De glazen

Er zijn voor 3d-brillen verschillende soorten glazen beschikbaar. Deze zijn ook bestemd voor verschillende soorten 3d-films. Het goedkoopste soort glas is het bekende rood-blauwe glas. Dit is bestemd voor films die gefilmd zijn met twee camera’s waarin het ene beeld rood is en het andere blauw. Het opzetten van deze bril creëert dan het 3d-effect. Een luxere variant dat tegenwoordig vaak in de bioscoop te vinden is zijn gepolariseerde glazen. Deze zijn zowel lineair gepolariseerd als circulair gepolariseerd beschikbaar.

3d-brillen met foto opdruk

Levertijd en staffel

De levertijd is van invloed op onze tarieven. Heeft u spoed, dan kunnen wij uw order verzenden per vliegtuig. Deze spoedzending zorgt ervoor dat u de brillen snel in huis heeft, maar u betaalt dan wel spoedtoeslag. Normaliter verzenden wij onze bestellingen per boot. De levertijd hiervan is zo ongeveer 4 weken, maar scheelt wel in de prijs. Wanneer u een hoger aantal brillen afneemt, wordt de prijs per bril automatisch lager. Dit komt doordat de instelkosten, transportkosten en handelskosten kunnen worden verdeeld over een groter aantal brillen.

Hoe ziet de goedkoopste bril er dan uit?

Op de afbeelding hiernaast kunt u een voorbeeld zien van de goedkoopste bedrukte 3d-bril. Deze is te herkennen aan de hierboven genoemde eigenschappen, namelijk:

  • Materiaalkeuze is karton (papier)
  • Een eenvoudige opdruk met weinig kleuren
  • Rood-blauwe glazen
  • Een aantal weken levertijd
  • Hoog aantal brillen voor staffelkorting
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
3d-brillen bedrukken met logo