Waarom bedrukken bedrijven zadelhoesjes?

Eén van de populairste producten van Promoboer is het bedrukken van zadelhoesjes. Veel bedrijven kiezen er voor om zadelhoesjes te bedrukken, omdat zadelhoesjes goedkoop promotiemateriaal is met een groot bereik richting potentiele klanten. Promoboer is zelf producent en bedrukker van de goedkoopste zadelhoesjes. Wij kunnen de zadelhoesjes daarom aan bedrijven aanbieden tegen de aller laagste tarieven.

Wat voor bedrijven bedrukken zadelhoesjes?

Zoals eerder benoemd zijn zadelhoesjes zeer populair in Nederland als promotiemateriaal. Eigenlijk is het bedrukken van zadelhoesjes geschikt voor alle soorten ondernemingen. Of u nu de lokale bakker bent of grote multinational, het inzetten van zadelhoesjes voor een reclamecampagne is effectief voor iedere onderneming. Het gebruik van zadelhoesjes voor promotie doeleinden is voor ieder bedrijf geschikt, omdat ten eerste de zadelhoesjes tegen de laagste prijzen te verkrijgen zijn (lokale ondernemingen kunnen het tevens bekostigen). Als tweede kunnen zadelhoesjes op verschillende manieren en plekken ingezet worden. Een lokale onderneming kan zadelhoesjes laten plaatsen in de eigen regio, omdat daar de beoogde doelgroep zich bevindt. Een nationaal opererend bedrijf kan ervoor kiezen om zadelhoesjes te laten plaatsen door het hele land.

zadelhoesjes op het station verspreiden

Wat zijn de meest populaire distributie locaties voor de zadelhoesjes?

U heeft ze vast wel eens een keer op de fiets gehad, zadelhoesjes. Er zijn veel plekken waar zadelhoesjes ingezet worden voor een reclamecampagne om de naamsbekendheid te vergroten. Het meest populaire locatie om zadelhoesjes te plaatsen is de grote stations in Nederland. Dit zijn de centraal stations in de grote steden van Nederland, zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. De reden waarom er gekozen wordt om zadelhoesjes te distribueren bij stations is, dat veel mensen de stations passeren onderweg naar werk en naar huis. Ieder station in Nederland heeft tevens een zeer grote fietsenstalling, waardoor er snel en gemakkelijk een grote doelgroep bereikt kan worden met een zadelhoesjes campagne. Andere populaire distributie locaties zijn, evenemententerreinen, festivals, winkelcentra, middelbare scholen, hogescholen en universiteiten. De twee belangrijkste factoren voor goede distributie locaties zijn, dat ten eerste er veel fietsen staan en ten tweede dat er veel mensen de fietsen met zadelhoesje passeren. Het gaat er natuurlijk om een zo’n groot mogelijk bereik te hebben met de promotieactie.

zadelhoesjes in winkelcentra verspreiden

Hoe is het met fietsen in Nederland gesteld?

Zoals we allemaal weten is Nederland een echt fietsersland. Nergens in de wereld wordt er zoveel gefietst als in Nederland. Het grappige is, dat er in Nederland meer fietsen zijn dan inwoners. Ons land telt zo’n ruim achttien miljoen fietsen (Fietsersbond). Op een doordeweekse dag worden er zo’n 14 miljoen fietsritten gemaakt, door ongeveer 5 miljoen mensen. Tussen 8.00 en 9.00 uur wordt er het meest gefietst in Nederland (werk).

In de grote steden ben je 10% sneller op je bestemming met de fiets, dan als u de auto zou pakken. Het is tevens goedkoper om met de fiets op pad te gaan dan met de auto. De treinstations in Nederland tellen samen zo’n ruim 300 duizend fietsenstallingen. Een kleiner station als Haarlem centraal telt zo’n 5000 fietsenstallingen, terwijl Amsterdam centraal zo’n 6500 gratis fietsenstallingen heeft en nog vele betaalde plekken. Het inzetten van een reclamecampagne met zadelhoesjes is, zoals u ziet een campagne met een zeer groot bereik.

zadelhoesjes cartoon