Bedrukte zadelhoesjes als reclamemateriaal

Bij Promoboer is het mogelijk zadelhoesjes te bestellen bedrukt met uw eigen logo of tekst. Steeds meer bedrijven maken gebruik van zadelhoesjes in hun reclamecampagnes. Zadelhoesjes met bedrukking zijn een zeer effectieve manier om lokaal een doelgroep te bereiken. Vaak worden zadelhoesjes ingezet voor guerillamarketing campagnes, waarbij er binnen korte tijd grote velden met uw reclame kunnen worden gecreëerd. Ondanks dat de zadelhoezen veelal ongevraagd op de fiets worden geplaats, is de gebruiker er altijd wel blij mee, omdat het een praktisch geschenk is.

Welke bedrijven maken gebruik van zadelhoesjes?

Zadelhoesjes zijn zeer populair onder diverse soorten bedrijven. Vaak worden ze ingezet door bedrijven, zoals: sportscholen, evenementenorganisaties, horecabedrijven, supermarkten en politieke partijen. Ook worden ze ingezet door gemeentes.

bedrukte zadelhoesjes voor bedrijven

Zij gebruiken de zadelhoesjes bijvoorbeeld om fietsers in te lichten over gewijzigde situaties op het station. Denk hierbij aan het communiceren van het vernieuwde parkeerbeleid. De informatie op het hoesje kan vertellen waar de fietsen voortaan geplaatst dienen te worden en waar juist niet.

Leden werven

Zadelhoesjes met logo worden veel ingezet als middel om leden te werven. Denk hierbij aan sportscholen of politieke partijen die op zoek zijn naar nieuwe mensen. De bedrukking op het polyester zadelhoesje of het waterdichte zadelhoesje kan naast reclame ook een gemakkelijke en duidelijke instructie geven hoe er ingeschreven kan worden op de website.

Trafic voor uw winkel

Wanneer u op zoek bent naar meer bezoekers in uw winkel(s), zijn zadelhoesjes zeer geschikt als promotiemiddel. Een veel gebruikte strategie van bedrijven is om de zadelhoesjes in te zetten als lokkertje voor meer verkeer in hun winkels. Wanneer de eigenaar van het zadelhoesje deze meeneemt naar de winkel, kunnen zij bijvoorbeeld extra korting krijgen op bepaalde producten.

Reclame voor uw evenement!

Evenementenorganisaties gebruiken zadelhoesjes vaak als middel om hun evenement lokaal aan te kondigen. Dit kan middels een grootschalige guerillacampagne, maar ook op een individuele manier. Zadelhoesjes worden vaak persoonlijk overhandigd aan de potentiële evenementbezoeker. Onze hoesjes zijn hier uitermate geschikt voor, doordat wij ze standaard leveren in een transparante polybag. Hierdoor kunt u het hoesje gemakkelijk als geschenk weggeven.

Andere manieren om fietsers te bereiken?

Naast het inzetten van bedrukte zadelhoesjes, bieden wij ook andere manieren om fietsers te bereiken met uw reclamecampagne. Naast custom-made zadelhoesjes kunt u bijvoorbeeld kiezen voor fietsflyers en fietslampjes. Reclame maken met onze fietsflyers is nóg goedkoper. Echter worden deze vaak sneller weggegooid dan zadelhoesjes. Fietslampjes met uw logo worden net als zadelhoesjes ook altijd zeer gewaardeerd onder fietsers.