Promoboer levert niet alleen zadelhoesjes voor bedrijven, maar ook voor overheidsinstanties. Steeds vaker kiezen gemeenten voor onze bedrukte zadelhoesjes om informatie door te spelen aan de inwoners van hun gemeente. Populaire locaties hiervoor zijn bijvoorbeeld stations, winkelcentra, supermarkten, scholen of universiteiten. U kunt gemakkelijk onze zadelhoesjes bedrukken met een duidelijke tekst en logo ter aankondiging van bijvoorbeeld een evenement. Lees in dit blogartikel meer over de manieren waarop gemeenten onze bedrukte zadelhoesjes inzetten.

Communiceren van een fietsbeleid

Gemeenten gebruiken onze zadelhoesjes vaak om een parkeerbeleid te communiceren naar fietsers. Vaak zijn er strikte regels in en rondom stations wat betreft de locaties waar wel of niet fietsen mogen worden geparkeerd. Wanneer
fietsen te lang foutief staan geparkeerd, kiezen gemeenten er vaak voor om de fietsen te verwijderen. Na de opruimactie van de gemeente kan dan de fiets terug worden gevonden bij een fietsdepot van de gemeente. Echter, is voorkomen beter dan genezen vinden veel gemeenten. Door zadelhoesjes uit te delen op deze locaties, waarop duidelijk staat vermeld wat het beleid is, zullen fietsers steeds beter beseffen waar hun fiets wel en niet mag staan. Een voorbeeld van een bekendmakingsactie van de gemeente is een rood zadelhoesje met een verdrietige gezichtje voor foutief geparkeerde fietsen en een groen zadelhoesje met een blij gezichtje voor correct geparkeerde fietsen. Ook kan de actie dienen om een nieuw parkeerbeleid aan te kondigen. Vaak wordt er dan gekozen voor een duidelijke tekst of een kleine plattegrond met aanwijzingen.

Zadelhoesjes tijdens de verkiezingen

Zadelhoesjes worden ook ingezet wanneer de verkiezingen weer op komst zijn. Het zadelhoesje kan dienen ter herinnering van de verkiezingen, maar ook ter promotie van een specifieke politieke partij. Veel politieke partijen hebben al gekozen voor bedrukte zadelhoesjes als promotiemateriaal, zoals: VVD, CDA, D66 en de PVDA. Zij bedrukken onze zadelhoesjes vaak met hun logo en hun slogan daaronder.

Ter preventie van diefstal

Op locaties waar vaak fietsen worden gestolen, zijn zadelhoesjes met een informatieve tekst van de politie nuttig. De gemeente en de politie laten vaak zadelhoezen bedrukken om fietsers te attenderen op het feit dat de plek waar zij hun fiets hebben geparkeerd een regio is waar fietsendiefstal vaak voorkomt. Het zadelhoesje informeert de fietser dat zij extra goed hun fiets op slot zouden moeten zetten, om diefstal te voorkomen. Ook gebruikt te politie zadelhoesjes om aan te geven dat er in de omgeving veel zakkenrollers actief zijn.

Andere toepassingen van bedrukte zadelhoesjes

Er zijn tal van mogelijke toepassingen waar bedrukte zadelhoesjes nuttig kunnen zijn. Is er een evenement op komst dat promotie nodig heeft? Bedrukte zadelhoesjes kunnen informeren waar er tickets kunnen worden aangeschaft en wanneer het evenement van start zal gaan. Zijn er in de toekomst belangrijke en hinderlijke wegwerkzaamheden, gebruik dan bedrukte zadelhoesjes als aankondiging. Wilt u een personeelsactie uitvoeren, waarin u wilt stimuleren om de fiets naar werk te nemen? Zadelhoesjes met uw bedrukking zijn geschikt in bijna iedere situatie.

Wat kan er worden vermeld op onze zadelhoesjes?

Onze zadelhoesjes kunnen geheel naar wens worden bedrukt. Wij bedrukken de zadelhoesjes met uw logo, tekst of afbeelding. Ook kunt u onze hoesjes laten bedrukken met een scanbare QR-code. Standaard kunnen wij de gehele bovenzijde van het hoesje bedrukken, maar het is ook mogelijk om de hoesjes aan de zijkant te bedrukken. Wilt u meer weten over onze zadelhoezen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons via: +31 (0)85 40 15 987.