Populaire stoffen muismatten met rubberen onderzijde

Wanneer u op zoek bent naar de meest verkochte muismatten, dan adviseren wij onze muismatten met stoffen bovenzijde en rubberen onderzijde. Bij de stoffen textiel muismatten is het mogelijk om gecontroleerd de muis te bewegen. Wanneer u de stoffen muismatten op de meeste goedkope manier wilt bedrukken, raden wij u aan de muismatten goedkoop in 1 of 2 kleuren te bedrukken. Het is tevens mogelijk om full-colour bedrukte stoffen muismatten aan te schaffen. De muismatten hebben een standaard vierkant of rond formaat die geschikt is voor iedere computermuis.

Stoffen muismatten bedrukken met logo

Promoboer is niet alleen fabrikant van stoffen muismatten, maar tevens de bedrukker. Standaard bedrukken wij onze muismatten met een full-colour bedrukking, maar het is ook mogelijk om de muismatten te bedrukken met uw logo of tekst in 1 t/m 4 kleuren opdruk. De stoffen muismatten zijn al verkrijgbaar bij ons vanaf 500 stuks en in iedere gewenste kleur.

Overzicht populaire muismatten

Stoffen muismatten
goedkoop bedrukken

Stoffen muismatten
full-colour bedrukken

Heeft u nog vragen over stoffen muismatten?

Welk type muismat is geschikt voor secuur werk?

Als u op zoek bent naar muismatten die geschikt zijn voor secuur werk, dan bent u bij Promoboer aan het juiste adres. Al onze stoffen muismatten hebben een stoffen top en de stoffen top zorgt ervoor dat u meer gecontroleerd de muis kunt bewegen. De stoffen muismatten zijn uitermate geschikt voor beroepen die zeer nauwkeurig werk moeten verrichten op de computer. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld bouwtekenaars, technische tekenaars en architecten.

Welke soorten muizen zijn er?

Er zijn twee soorten computermuizen, als eerste is er de optische computermuis met rond lampje. De optische muis is minder gevoelig voor vuil en slijtage. De optische muis bevat een led lampje en een mini ccd camera. De mini ccd camera neemt de bewegingen van de muis optisch waar ten opzichte van de onderlaag. De optische muis is vergeleken met andere computermuizen veel beheersbaarder. De tweede computer muis is de mechanische muis. De mechanische muis heeft een zware muisbal die de bewegingen waarneemt van de muis op de muismat. Het nadeel van de mechanische muis is dat deze vuil met zich meeneemt, waardoor deze vaak schoongemaakt moet worden. Daarom is het mogelijk om de kogel los te maken van de gehele muis.

Wat is het voordeel van vierkante of rechthoekige muismatten?

Wij kunnen muismatten maken in iedere gewenste vorm. Het meest voorkomend zijn de ronde, vierkante en rechthoekige muismatten. Het voordeel van de vierkante en rechthoekige muismatten is dat deze veel meer ruimte hebben om de computermuis te bedienen. Een ander groot voordeel is, is dat de bedrukking van uw logo of afbeelding tevens groter is op de vierkante en rechthoekige muismatten.

Waar moet u opletten bij muismatten bedrukken?

Zoals eerder vermeld kunnen wij de muismatten bedrukken in iedere gewenste kleur met één kleur opdruk tot zelfs een gehele full colour bedrukking. Wij geven u het advies om uit te kijken met teveel rood te gebruiken bij de bedrukking van uw logo of afbeelding. Dit om problemen te voorkomen bij het gebruik van een optische muis. Het rode lampje van de muis kan moeite hebben met lezen op een rode kleur.