Goedkoopste bedrukte geurkaartjes en geurstrookjes

Wanneer u op zoek bent naar goedkope bedrukte geurkaartjes of geurstrookjes, dan bent u bij Promoboer aan het juiste adres! Onze custom-made geurkaartjes kunnen gemaakt worden in een vorm naar keuze, waarbij de kaartjes voorzien worden van uw eigen geur of in één van onze standaard geuren. Onze geurstrookjes worden veel gebruikt in parfurmerieën en drogisterijen. De geurstrookjes worden meestal nog zonder zonder geur geleverd, zodat deze in de winkel kan worden opgespoten. Tevens kunnen wij onze geurkaartjes met touwtje leveren, zodat deze gemakkelijk opgehangen kunnen worden.

Eigen geurkaarten bedrukken

Onze geurkaartjes worden standaard aan 2 zijden bedrukt, maar 1 zijde is ook mogelijk. U kunt er voor kiezen om de geurkaarten te bedrukken in één tot vier kleuren of zelfs geheel in full colour. Wilt u de goedkoopste optie dan raden wij u aan om uw logo of afbeelding in één kleur te bedrukken. Wij leveren al geurkaartjes met logo binnen ca. 2 weken. Vanaf 1000 stuks zijn wij u graag van dienst met bedrukte geurkaartjes. U heeft ook bij ons de mogelijkheid om geurhangers te bedrukken.

Overzicht geurkaartjes bedrukken

Bedrukte geurstrookjes

Geurkaartjes eigen vorm

Vragen over bedrukte geurkaartjes?

Hoe worden de geurkaarten verpakt?

Onze geurkaarten worden standaard verpakt in een transparant luchtdichtzakje waardoor de geur goed bewaard blijft op de geurkaart. Wij bieden ook de mogelijkheid om de geurkaarten te verpakken met barcode of EAN-code in overleg. De verpakking kan ook geschikt gemaakt worden voor verkoopmachines. Wij van Promoboer kunnen in overleg de geurkaarten verpakken op de manier die u het meest geschikt vindt.

Wat zijn eigen geurkaarten?

Bij Promoboer kunt u geurkaarten in uw eigen geur en op maat laten produceren. Doordat wij zelf producent zijn van de geurkaarten kunnen wij voor u uw eigen geurkaarten maken. Heeft u bijvoorbeeld een garagebedrijf en wilt u geurkaarten in de vorm van een auto met een speciale eigen geur, dan is dat ook mogelijk. De geurkaarten worden standaard in full-colour bedrukt, maar wij kunnen de geurkaarten ook in PMS kleuren bedrukken.

Wat zijn de populairste vormen qua geurkaarten?

De populairste vormen van geurkaarten zijn de rechthoekige, de strookjes en de vierkante geurkaarten. Wij maken ook regelmatig geurkaarten in de vorm van uw eigen logo. Enkele populaire eigen gemaakte geurkaarten zijn, in de vorm van een auto of een hartje.

Leveren wij ook geurkaarten zonder geur?

Het is standaard dat een geurkaart een geur heeft, maar wij bieden ook de mogelijkheid om geurloze kaarten voor u te maken. Deze kaarten kunnen wij maken en bedrukken in bijna iedere vorm en maat. De geurloze kaarten zijn voornamelijk geschikt voor bijvoorbeeld parfumeries die geuren van parfum willen laten ruiken aan de klant. Ook andere ondernemingen maken gebruik van de geurkaart zonder geur om een bepaalde geur te laten ruiken.

Kan ik ook een grote geurkaart laten maken?

Het standaard formaat van een geurkaart is 8X8cm en 10x6cm die wij kunnen bedrukken en leveren. Wij hebben ook de mogelijkheid om een grotere geurkaart te maken voor u, omdat wij het product vanaf de grondstof produceren in onze eigen fabrieken. U geeft aan welke maat geurkaart u wilt en wij gaan aan de slag met maken en bedrukken.

Kunnen jullie ook geurkaarten met een touwtje bedrukken?

Ja, naast dat wij geurkaarten zonder touwtje leveren, kunnen wij ook geurhangers fabriceren in iedere gewenste vorm en geur.