Goedkoopste autoluchtverfrissers met logo

Als u op zoek bent naar luchtverfrissers voor in de auto? Is dit het juiste adres. Promoboer is fabrikant van de goedkoopste autoluchtverfrissers met logo. Wij hebben standaard in ons assortiment 100+ verschillende autogeurtjes. Onze goedkoopste varianten zijn de vierkante en ronde geurhangers. Wij bieden ook de mogelijkheid om custom made auto luchtverfrissers voor u te maken met iedere geur. De autogeurtjes worden voorzien van een elastiekje, zodat de luchtverfrissers kunnen worden opgehangen aan de achteruitkijkspiegel in de auto. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om geurkaarten te bedrukken.

Auto luchtverfrissers bedrukken

Wilt u de auto luchtverfrissers bedrukken met logo of afbeelding? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze autogeurtjes worden standaard aan 2 zijden bedrukt, maar 1 zijde is ook mogelijk. Wij geven u de optie om in één kleur te bedrukken tot en met een maximum van vier kleuren. Bestaat uw logo of afbeelding uit meer dan vier kleuren of heeft het een verloop van kleuren? Dan raden wij u de full colour bedrukking aan. Wij leveren autogeurtjes in elke gewenste vorm, binnen de formaten 6x10cm of 8x8cm. Enkelen voorbeelden zijn autoluchtverfrissers in de vorm van een auto, voetbalshirtje of uw eigen bedrijfslogo. Vanaf 1000 stuks helpen wij u graag met autogeurtjes met logo.

Overzicht autoluchtverfrissers bedrukken

Goedkope auto luchtverfrissers

ronde goedkoopste auto luchtverfrissers bedrukken

Custom-made auto luchtverfrissers

custom-made auto luchtverfrissers

Vragen over auto luchtverfrissers?

auto luchtverfrissers bedrukken

Wat is een autoluchtverfrisser?

Een autoluchtverfrisser wordt gebruikt om vieze geuren te verdrijven uit uw auto. De auto is vaak een plek van vieze geuren, de grootste oorzaak hiervan is de muffe lucht die vaak uit de airco komt. Een goede oplossing hiervoor is het hangen van een autoluchtverfrisser aan de achteruitkijkspiegel in uw auto. Dit om uw auto weer te laten ruiken naar de geur waar u van houdt.

Waarom het bedrukken van een autoluchtverfrisser?

De autoluchtverfrisser worden standaard dubbelzijdig en full colour bedrukt door ons. Het bedrukken van de autoluchtverfrisser kan met uw logo, in de vorm van een object dat geassocieerd wordt met uw bedrijf of beide. Een voorbeeld is een autobedrijf die autoluchtverfrissers laat bedrukken in de vorm van een auto met logo erbij. Dit is een goed voorbeeld van promotiemateriaal dat passend is bij een bedrijf.

Wat zijn de meest populaire autoluchtverfrissers?

De meest populaire autoluchtverfrissers die wij in ons assortiment hebben zijn de ronde en vierkante autoluchtverfrissers. Deze hebben wij standaard op voorraad en kunnen wij direct aan u leveren. Dit zijn ook de meest voorkomende autoluchtverfrissers. Wij bieden uw ook de mogelijkheid om autoluchtverfrissers op maat te laten bedrukken. De meest populaire vorm hiervan is de autoluchtverfrisser in de vorm van een auto.

Hoe gaat het bestelling proces voor autoluchtverfrissers?

U kunt via de website contact met ons opnemen via het contactformulier. U kunt hier ons de nodige informatie geven van de aanvraag. Het gaat hierom het aantal stuks, het aantal opdrukken (kleuren) en de levertijd. Wilt u toch liever direct persoonlijk contact, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden, dan kunt u ook telefonisch met ons contact opnemen. Op basis van de informatie die u ons doorgeeft zullen wij voor u een scherpe offerte opstellen. Wilt u uiteindelijk het ontwerp van de autoluchtverfrisser zien, dan kunnen wij een digitale drukproef voor u maken. Hierbij ontvangt u het digitale ontwerp van de autoluchtverfrisser na bedrukking met uw logo. Als u akkoord bent met het digitale ontwerp en de offerte, zullen wij beginnen met produceren. Wij gaan ons best doen om zo snel mogelijk de autoluchtverfrissers naar u op te sturen.