smal keycords goedkoop bedrukken
smal keycords goedkoop bedrukken
bedrukte keycords smal 10mm bedrukken met logo
goedkoopste keycord meerdere kleuren opdruk smal
goedkoopste keycord meerdere kleuren opdruk smal
goedkoopste keycord meerdere kleuren opdruk smal

Wilt u smalle keycords goedkoop bedrukken?

Bent u op zoek naar smalle keycords en wilt u deze goedkoop bedrukken? Promoboer is gespecialiseerd in het produceren van de goedkoopste bedrukte smalle keycords met een breedte van 10mm. Uw opdruk kan worden aangebracht in één of meerdere kleuren. Hoe lager het aantal kleuren opdruk, hoe voordeliger onze tarieven.

De goedkoopste optie om onze smalle keycords te bedrukken is door de bedrukking aan te brengen op 1 zijde. Echter, is het ook mogelijk het smalle keycord aan allebei de zijden te bedrukken. U kunt ervoor kiezen beide zijden van dezelfde bedrukking te voorzien, maar ook van verschillende bedrukkingen. Uw logo of tekst wordt standaard all-over aangebracht op het keycord. Dit doen wij door uw opdruk meerdere malen te herhalen over het gehele oppervlak.

Het goedkoopste smalle keycord heeft een karabijnhaak om bijvoorbeeld sleutels aan op te hangen. Veel bedrijven kiezen er echter voor om het keycord te voorzien van een afneembaar koppelstuk, voor bijvoorbeeld een badge. Voor de veiligheid kiezen bedrijven ook vaak voor een safety clip aan de achterzijde van het keycord.

De goedkoopste levertijd van onze keycords is ca. 3 weken, zodat wij uw transportkosten kunnen verdelen over meerdere bestellingen. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor snel transport. De levertijd hiervan is ca. 1 week. Zoekt u naar smalle keycords met een full-colour opdruk, dan helpen wij u ook graag verder!