Goedkoopste smalle keycords 10mm?

Bent u op zoek naar smalle keycords met een breedte van 10mm? Promoboer produceert de goedkoopste keycords met logo van 10mm. Wij leveren al onze smalle keycords standaard met een karabijnhaak of een veiligheidsclip.

Smalle keycords 10mm bedrukken met logo?

Promoboer is gespecialiseerd in het bedrukken van smalle keycords van 10mm met uw logo. Wij leveren 10mm keycords in iedere gewenste PMS-kleur en kunnen deze bedrukken in iedere gewenste kleurcombinatie. Het is mogelijk om onze smalle keycords te bedrukken in 1 t/m 4 kleuren opdruk of met een full-colour opdruk van een afbeelding.
Overzicht smalle keycords 10mm

Keycords smal 10mm goedkoop bedrukken

smal keycord 10mm goedkoop logo

Keycords smal 10mm full-colour bedrukken

bedrukte smalle keycords 10mm full-colour opdruk

Nog vragen?

Waarom zijn onze smalle keycords zo goedkoop?

Wanneer u zoekt naar de goedkoopste bedrukte keycords met logo, adviseren wij onze smalle keycords. Voor dit keycord is het minste stof nodig, waardoor de prijzen wat lager liggen dan de bredere keycords. Wij produceren en leveren al onze bedrukte smalle keycords direct uit onze fabriek in China. Wekelijks hebben wij vrachtzendingen vanuit China, waardoor wij lage transportkosten kunnen rekenen. Wij verspreiden deze kosten namelijk over meerdere bestellingen.

Hoe kunnen smalle keycords worden bedrukt?

Bij Promoboer is het mogelijk keycords te bedrukken in iedere gewenste kleurcombinatie. Wij kunnen de keycords bedrukken in 1 t/m 4 kleuren. Bestaat uw logo of tekst uit veel kleuren, dan kunnen wij het keycord ook voorzien van een complexe full-colour opdruk. Het full-colour bedrukken van smalle keycords gaat door middel van heat-transfer print techniek, waardoor uw opdruk van bijvoorbeeld een afbeelding in hoge kwaliteit zichtbaar zal zijn op het keycord. Wij kunnen zowel het keycord zelf als de bedrukking leveren in iedere gewenste PMS-kleur.
goedkoopste keycords smal