Sleutelkoord met logo voor promotiedoeleinden?

Op zoek naar een bruikbaar product en goedkoop product voor een promotieactie? Wij fabriceren de goedkoopste sleutelkoorden met een eigen opdruk. Onze collectie bestaat uit verschillende formaten sleutelkoorden. Het meest verkochte en voorkomende formaat is de sleutelkoord van 15mm. Daarnaast fabriceren wij ook smallere en bredere sleutelkoorden voor u. Wij hebben smalle sleutelkoorden van 10mm en brede sleutelkoorden van 20mm. Het is tevens mogelijk om veter sleutelkoorden te produceren. Al onze sleutelkoorden kunnen voorzien worden van accessoires. Onze sleutelkoorden worden standaard afgeleverd met een metalen karabijnhaak. De sleutelkoorden zijn al te bestellen vanaf 500 stuks.

Sleutelkoord bedrukken met een eigen opdruk

U kunt bij ons de sleutelkoorden bedrukken met een eigen logo of afbeelding. Wanneer u de goedkoopste optie van bedrukken zoekt is ons advies te kiezen voor een bedrukking met één kleur opdruk. Het is tevens mogelijk om in twee tot en met vier kleuren opdruk te drukken of zelfs een gehele full colour bedrukking. Onze sleutelkoorden kunnen meerdere posities of volledig bedrukt worden. Hoe minder kleuren opdruk u neemt, hoe goedkoper de sleutelkoorden worden.

Overzicht sleutelkoorden bedrukken

Sleutelkoorden 10mm

Sleutelkoorden 15mm (populair)

Sleutelkoorden 20mm

Veter sleutelkoorden

Sleutelkoorden met badge

Extra accessoires voor sleutelkoorden

Meer weten over sleutelkoorden bedrukken?

Wat voor soort ondernemingen of instellingen doen aan sleutelkoorden bedrukken?

Het bedrukken van sleutelkoorden is één van onze populairste producten. Over het algemeen bedrukken wij sleutelkoorden voor allerlei soorten bedrijven. Een sleutelkoord is een product wat door veel mensen ook echt gebruikt wordt. Toch bedrukken wij voor een aantal bedrijven, instellingen of verenigingen vaak sleutelkoorden. Bedrukte sleutelkoorden passen ook echt bij dit soort ondernemingen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Sportwinkels
  • Sportverenigingen
  • Beveiligingsbedrijven
  • Zorginstellingen
  • Evenementenbureaus

Sleutelkoorden worden zeer vaak gebruikt in de sportwereld. Wanneer iemand een rondje gaat hardlopen in de buitenlucht doet deze persoon vaak een sleutelkoord. De reden hiervoor is dat de hardloopbroek geen zakken heeft of de sleutelbos zit in de weg tijdens het lopen. Door middel van een sleutelkoord heeft u hier geen last van. Daarom geven hardloopwinkels vaak een sleutelkoord cadeau bij een aankoop van een paar hardloopschoenen. Beveiligingsbedrijven of de politie geeft soms sleutelkoorden cadeau om een bepaald probleem te voorkomen. Een goed voorbeeld hiervan is om een sleutelkoord te gebruiken om zakkenrollers tegen te gaan. Een sleutelkoord kan tevens worden voorzien van een pashouder. In deze pashouder kunt u uw belangrijkste passen bewaren, zoals een ID-kaart, zorgverzekeringpas of bankpassen. Deze passen draagt u op het lichaam zodat deze niet meer gestolen kunnen worden. Dit voorkomt een hoop ellende. Zorginstellingen bedrukken sleutelkoorden voor personeel met een pashouder. Zo kunnen mensen gemakkelijk zien dat deze persoon werkzaam zijn bij deze instelling. Ook evenementenbureaus gebruiken sleutelkoorden met een badge, zo kan de beveiliging onderscheiden welke persoon toegang heeft tot bepaalde plekken op het terrein (backstage). Kortom, sleutelkoorden worden gebruik door allerlei soorten bedrijven en instellingen.

Wat voor kleuren hebben de sleutelkoorden

In onze collectie hebben wij standaard vele kleuren op voorraad voor u. Wij hebben in ons magazijn hebben wij de grondstof liggen voor zo’n ruim 400 basiskleuren. Wij bieden u tevens de mogelijkheid om sleutelkoorden te produceren in iedere gewenste PMS-kleur.