Goedkoopste keycords 15mm (meest verkochte breedte)

Wanneer u zoekt naar de goedkoopste keycords in de meest verkochte breedte, dan raden wij u onze keycords van 15mm aan. De meest gevraagde kleuren kunnen we supersnel leveren, maar het is tevens mogelijk om een keycord in uw eigen PMS-kleur te produceren.

Populaire keycords bedrukken met logo?

Standaard bedrukken wij onze 15mm keycords volledig aan 1 zijde met uw logo of tekst. Tevens is het mogelijk om de keycords volledig full-colour te bedrukken. Wij produceren al 15mm keycords vanaf 250 stuks.
Overzicht populaire keycords 15mm

Keycords populair 15mm goedkope opdruk

goedkoop bedrukte populaire keycords 15mm

Keycords populair 15mm full-colour opdruk

full-colour bedrukte keycords met logo 15mm

Nog zaken onduidelijk?

Waarom zijn onze 15mm keycords zo populair?

Onze keycords van 15mm zijn het meest populair onder bedrijven. Dit komt doordat wij deze nog voordeliger kunnen aanbieden dan de keycords van 20mm. Over het algemeen geldt: hoe smaller het keycord, hoe lager de tarieven. Onze keycords van 15mm zijn ideaal als promotiemateriaal, doordat wij uw logo groot kunnen bedrukken op de stof. Hoe breder het keycord, hoe groter de opdruk. Een keycord van 15mm is de ideale verhouding wanneer u zoekt naar een voordelig, maar ook effectief promotiemiddel voor uw reclamecampagne. Zoekt u echter naar een nog breder keycord, dan kunt u kiezen voor onze brede keycords van 20mm.

Waarom zijn onze keycords zo goedkoop?

Promoboer is fabrikant van keycords en levert deze direct uit de fabriek. Dit betekent niet alleen dat wij snel kunnen leveren, maar ook dat er geen sprake is van een derde partij, waardoor de prijs omhoog kan gaan. De productie van onze keycords vindt plaats in onze fabriek in China, waar de lonen zeer laag liggen. Dit berekenen wij door in onze prijzen. Doordat wij wekelijks veel vrachtzendingen krijgen vanuit China, kunnen we de transportkosten van uw keycords altijd verdelen over meerdere bestellingen.
goedkoopste keycords