Goedkope neklinten met logo inzetten als promotiemateriaal?

Bent u op zoek naar een bruikbaar product voor uw reclamecampagnes of andere doeleinden? Dan is een bedrukte neklint met logo een zeer goedkope optie voor u! Wij van Promoboer zijn fabrikant van goedkope neklinten met logo bedrukking. In onze collectie beschikken wij over bedrukte neklinten in vele verschillende formaten. Ons meest verkochte formaat zijn de neklinten van 15mm. Daarnaast heeft u nog de keuze bij ons om te kiezen voor smalle neklinten van 10mm en voor brede neklinten van 20mm. Het is tevens mogelijk om veter neklinten met logo te produceren bij ons. Al onze neklinten kunnen voorzien worden van verschillende soorten accessoires. De neklinten met bedrukking worden standaard geleverd met een metalen karabijnhaak. Vanaf 500 stuks kunt u al neklinten bedrukken in iedere gewenste kleur.

Neklinten bedrukken met een geheel eigen opdruk

Behalve dat wij de neklinten fabriceren, zijn wij tevens de bedrukken van de goedkoopste neklinten. Zo bieden wij u de mogelijkheid om de neklinten te voorzien van een geheel eigen bedrukking. Wilt u goedkoop neklinten bedrukken, dan is ons advies te kiezen voor een opdruk in één tot vier kleuren opdruk. Bij ons geldt de algemene regel, dat hoe minder kleuren opdruk er geplaats worden op de neklinten, hoe goedkoper deze worden. Wilt u toch liever de neklinten bedrukken met een opdruk dat bestaat uit meer kleuren? Dan kunnen wij de neklinten tevens in full-colour voor u bedrukken in iedere gewenste kleur (inclusief PMS kleuren).

Overzicht neklinten bedrukken

Neklinten 10mm

Neklinten 15mm (populair)

Neklinten 20mm

Veter sleutelkoorden

Neklinten met badge

Extra accessoires voor sleutelkoorden

Onduidelijkheden over bedrukte neklinten?

Neklinten bedrukken, hoe groot?

Onze neklinten zijn op vele verschillende manieren te bedrukken met een opdruk. Standaard bedrukken wij de neklinten met een opdruk volledig op één zijde. Wanneer u er voor kiest om bijvoorbeeld een logo aan twee zijdes te bedrukken, dan brengt dit echter wel extra kosten met zich mee. Het is tevens mogelijk om de neklinten te bedrukken tot aan de rand. Doordat wij verschillende soorten formaten neklinten hebben, bepaald de grootte van de neklinten hoe groot de opdruk geplaatst kan worden op de neklinten. Zoals eerder benoemd hebben onze neklinten met logo een breedte dat ligt tussen de 10 en 20 millimeter. Wanneer er gekozen wordt door ondernemingen om neklinten met logo bedrukken, dan wordt er vaak gekozen om een logo te herhalen om het neklint.

Neklinten bedrukken in full-colour?

Zoals eerder benoemd op deze pagina heeft u behalve de mogelijkheid om in één tot en met vier kleuren te bedrukken, tevens de optie om te kiezen voor een full-colour bedrukking. Een full-colour bedrukkingsmethode is een iets duurdere manier van bedrukken. Het bedrukken in full-colour geeft wel een extra mooie uitstraling aan de neklinten. U komt in aanmerking voor een full colour bedrukkingsmethode wanneer u een opdruk op de neklinten wilt bedrukken dat bestaat uit meer dan vier kleuren. Ook als uw een opdruk wilt plaatsen dat een verloop van kleuren heeft komt u in aanmerking voor een full-colour bedrukking. Neklinten bedrukt in full-colour is één van onze vele specialiteiten.