Op zoek naar de goedkoopste keycords met badge?

Promoboer is één van de grootste internet-leveranciers van bedrukte keycords met badge. Wij bieden zowel keycords met een horizontale badge als een verticale badge. Wij kunnen de keycords met badge ook leveren met een bedrukt pasje of een gepersonaliseerd pasje. Vanaf 500 stuks zijn wij u graag van dienst met bedrukte keycords.

Keycords met badge bedrukken?

Al onze keycords zijn beschikbaar en in elke gewenst PMS-kleur. Standaard worden onze keycords bedrukt aan 1 zijde, maar het is ook mogelijk om aan beide zijden uw logo te bedrukken. Onze keycords met badge hebben een levertijd van ca. 2 weken.
Overzicht keycords met badge

Keycords met horizontale badge

keycords bedrukt met badge

Keycords met verticale badge

keycords bedrukt met badge

Keycords met bedrukte badge

Keycords met gepersonaliseerde badge

Nog vragen over onze badges?

Hoe kunnen onze badges gepersonaliseerd worden?

Wij bieden veel mogelijkheden om onze badges te personaliseren. Wij produceren namelijk een groot aantal verschillende soorten pasjes, zoals: identiteitspasjes, hotelsleutelkaarten, cadeaukaarten, betaalkaarten, kortingspasjes en veel meer! Wij kunnen ieder gepersonaliseerd pasje voorzien van een eigen bedrukking, zoals een eigen naam, klantnummer of elektronische sleutel voor het openen van een elektronisch slot. Daarnaast kunnen wij de pasjes voorzien van een chip, magneetstrip of barcode! Ook bieden wij de mogelijkheid de pasjes te laten maken in uw eigen gewenste vorm of formaat. Daarnaast kunnen de gepersonaliseerde pasjes worden bedrukt met uw logo of tekst.

goedkoopste keycords met badge