Lanyards voor op uw evenement?

Altijd al op zoek geweest naar de goedkoopste lanyards? Promoboer produceert lanyards tegen de laagste tarieven. In ons assortiment hebben wij lanyards in verschillende formaten. Ons populairste formaat is de lanyard van 15mm. Tevens hebben wij smalle 10mm lanyards, brede 20mm lanyards en veter lanyards. Onze lanyards kunnen geleverd worden met verschillende accessoires, zoals lanyards met buckle, lanyards met badge, lanyards met veiligheidsclip en lanyards met hondenhaak. Als onze lanyards worden standaard voorzien van een metalen karabijnhaak.

Reclame op lanyards met uw logo of tekst

Promoboer is niet alleen fabrikant, maar ook bedrukker van de goedkoopste lanyards. Wij geven u de opties om de lanyards te bedrukken met één kleur op druk tot een maximum van vier kleuren. Wilt u een logo of afbeelding bedrukken wat een verloop van kleuren heeft of bestaat uit meer dan vier kleuren? Geen probleem, wij kunnen ook de lanyards bedrukken in full colour. De lanyards zijn al te verkrijgen vanaf 500 stuks.
Overzicht lanyards bedrukken

Lanyards 10mm

lanyards smal bedrukken 10mm

Lanyards 15mm (meest populair)

lanyards populair bedrukken 15mm

Lanyards 20mm

lanyards breed bedrukken 20mm

Veter lanyards

bedrukte veter lanyards 20mm

lanyard met badge

lanyards bedrukken met badge

Extra accessoires voor lanyards

accessoires voor lanyards met logo

Meer weten over onze drukmethoden?

Wanneer worden lanyards het meest gebruikt en waarom?

Lanyards is al jaren één van de meest populaire ‘give away’ producten van Nederland. De lanyards worden vooral gebruikt om sleutels of smartphone veilig op het lichaam te kunnen dragen. De reden hiervoor is dat de sleutels of smartphones niet meer gestolen kunnen worden. Bij het dragen van de sleutels of telefoon in de broekzak of tas kunnen de sleutels nog wel eens zoek raken (verliezen) of gestolen worden. Zakkenrollers zijn hier een bekend voorbeeld van. Lanyards worden vaak ook op evenementen en beurzen gebruikt. De lanyards worden dan voorzien van een badge (met identificatie), zodat mensen van de beveiliging kunnen zien of personen toegang hebben tot bepaalde gebieden op bijvoorbeeld een evenement. Kortom, lanyards worden vooral gebruikt uit veiligheidsoverwegingen.

lanyards met buckle

Hoe groot kan de opdruk op de lanyard?

Standaard worden de lanyards volledig op één zijde bedrukt met een logo of afbeelding. Het is echter ook mogelijk om de lanyards dubbelzijdig te laten bedrukken. Dit brengt echter wel meer kosten met zich mee. De opdruk op de lanyards kan volledig tot aan de rand van de lanyards. De breedte van de lanyards ligt tussen de 10 en 20mm. De breedte van de lanyards bepaald ook de grote van de opdruk. Bij een lanyard van 20mm kan de opdruk het grootst erop gedrukt worden. Onze klanten kiezen vaak ervoor om een bedrukking van een logo of afbeelding te herhalen op de lanyards.

lanyards bedrukken met logo

Welke accessoires hebben de lanyards?

De lanyards worden standaard voorzien van een karabijnhaak, echter is het ook mogelijk om andere accessoires toe te voegen aan de lanyards. De meest populaire accessoires zijn lanyards met buckle of veiligheidsclip. Bij de lanyards met buckle zit de sluiting onderaan (borst) en bij de veiligheidsclip bij de nek. In onze collectie hebben wij ook nog lanyards met hondenhaak, ovale haak, simpele haak, plastic haak, krokkendillenbekje of sleutelring. Al onze accessoires zullen de voorwerpen die aan de lanyard worden toegevoegd goed bij zich houden.

lanyards bedrukt