Zoekt u naar goedkope keycords?

Promoboer is producent van goedkope keycords met logo. Wanneer u op zoek bent naar goedkope keycords, adviseren wij keycords in een smaller formaat. Hoe breder het keycord hoe hoger de prijs. U heeft onder andere keuze uit: 10mm, 15mm, 20mm en veter keycords. Deze goedkope keycords worden standaard voorzien van een karabijnhaak, maar kunnen ook met andere accessoires worden uitgerust, zoals: badge, buckle, keycords met krokodillenbekje en keycords met veiligh

Goedkope keycords met logo?

Promoboer is gespecialiseerd in de goedkoopste bedrukte keycords met uw eigen logo of tekst. Standaard komt uw opdruk over het gehele oppervlak (volledig bedrukt). Wilt u onze keycords goedkoop bedrukken, dan raden wij u aan voor 1 kleur bedrukking te kiezen. Hoe meer kleuren bedrukking, hoe hoger de prijs. Vanaf 500 stuks leveren wij al de goedkoopste bedrukte keycords.

Overzicht goedkope keycords

Goedkope keycords 10mm

goedkoop keycord 10mm

Goedkope keycords 15mm (populair)

goedkope keycords 15mm

Goedkope keycords 20mm

goedkope brede keycords 20mm

Goedkope veter keycords

goedkope veter keycords

Hoe maak ik goedkope keycords?

Bedrukte keycords als goedkoop promotiemateriaal?

Keycords met logo zijn zeer populair onder bedrijven als promotiemateriaal of als relatiegeschenk. Ze worden vaak uitgedeeld op zakelijke of informele evenementen. De keycords worden veelal over de kleding heen gedragen, waardoor de opdruk op het keycord duidelijk zichtbaar is. In dit artikel zullen wij uitleggen hoe u een goedkoop, maar toch kwalitatief keycord kunt samenstellen voor uw reclamecampagne. Wij zullen u de goedkoopste mogelijkheden voorleggen qua kleur, bedrukking, model en levertijd.

Het goedkope model

Zowel de breedte als de lengte van het keycord is van invloed op de tarieven. Promoboer heeft enkele standaard breedtes op voorraad. Zoekt u naar de goedkoopste keycords, dan adviseren wij ons smalle model. Onze smalle keycords hebben een breedte van 10mm. Onze andere keycords hebben een breedte van 15mm, 20mm
of 25mm. Voor het smalle keycord hebben wij minder stof nodig dan de anderen. De lengte van ons keycord is standaard 90cm. Bij grotere oplages kan het voordeliger zijn om te kiezen voor een korter keycord. Echter, heeft het goedkoopste keycord over het algemeen een van onze standaard afmetingen in plaats van een afmeting op maat.

De goedkoopste kleurkeuze

U kunt bij ons uit honderden basiskleuren kiezen. Deze kleuren keycords hebben wij in ons magazijn klaarliggen om bedrukt te worden. Deze keycords kunnen wij extra snel en zeer goedkoop leveren. Doordat wij zo veel verschillende basiskleuren aanbieden, zal uw gewenste kleur er bijna altijd tussen zitten. Wilt u echter tóch het keycord in uw exacte PMS-kleur willen laten maken, dan is dat ook mogelijk. De goedkoopste optie is echter een van onze basiskleuren.

Welk accessoire is het voordeligst?

Wanneer u zoekt naar het voordeligste accessoire bij uw keycord, dan adviseren wij onze karabijnhaak. Deze is ideaal voor het
keycord bedrukken met logo
bevestigen van bijvoorbeeld sleutels of een badge. Voor een paar cent extra kunnen de keycords met heel veel andere accessoires worden geleverd. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een handige buckle. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld sleutels zeer gemakkelijk worden afgenomen. Daarnaast kiezen bedrijven vaak voor een veiligheidsclip (safety clip) in de nek. Deze plastic clip schiet automatisch los wanneer er kracht op komt te staan.

Hoe ziet de goedkoopste bedrukking eruit?

De goedkoopste opdruk bestaat uit zo min mogelijk verschillende kleuren. Het voordeligste is dus ook een éénkleurige opdruk van uw logo of tekst. Het is echter ook mogelijk in meerdere kleuren te bedrukken, of zelfs met een full-colour bedrukking. Wij bedrukken uw logo standaard over het gehele oppervlak van het keycord, door deze zo vaak mogelijk te herhalen.

De invloed van de levertijd op de tarieven

Wij fabriceren onze keycords in onze fabriek in China. Wij vervoeren voornamelijk onze keycords met het vliegtuig met een levertijd van ongeveerd 7 dagen. Heeft u echter wat langer de tijd dan raden wij aan om te kiezen voor transport per boot.

Kortom: wat is ons goedkope keycord?

Wanneer u zoekt naar goedkope keycords, dan raden wij u aan te kiezen voor een keycord van 10mm breed met onze standaard lengte van 90cm. Dit keycord is gemaakt in één van onze vele basiskleuren en beschikt over een karabijnhaak. Uw opdruk wordt aangebracht in één kleur en de keycords worden getransporteerd per boot. Wilt u meer weten over onze goedkoopste keycords, vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.
keycord bedrukken met logo