Goedkoopste gevelvlaggen met een eigen opdruk

Bent u op zoek naar goedkope gevelvlaggen die u op kan hangen voor uw winkel? Dan bent u bij Promoboer op het juiste adres. Wij hebben voor u gevelvlaggen in ons assortiment van verschillende formaten. Wilt u kleine gevelvlaggetjes (30x45cm) of grote gevelvlaggen (40x60cm). Onze PVC gevelvlaggen hebben wij voor u in iedere kleur. Een aangepast formaat is tevens mogelijk. Door het PVC materiaal zullen de gevelvlaggen bijna geen last hebben van de wind. Onze gevelvlaggen zijn al te bestellen vanaf 250 stuks.

Gevelvlaggen bedrukken met uw logo

Wij bieden u de mogelijkheid om de gevelvlaggen te bedrukken met logo of afbeelding. Onze gevelvlaggen kunnen bedrukt worden met een opdruk in één tot en met vier kleuren opdruk of zelfs met een gehele full colour opdruk. Het bedrukken van een gevelvlag in full colour is het meest gebruikelijke, omdat veel bedrijven er voor kiezen om een foto of afbeelding te plaatsen. Hoe mindere kleuren opdruk u gebruikt, hoe goedkoper de gevelvlaggen worden.

Overzicht gevelvlaggen bedrukken

Kleine gevelvlaggetjes

gevelvlaggetjes bedrukken

Grote gevelvlaggen

grote gevelvlaggen bedrukken

Heeft u nog vragen over gevelvlaggen bedrukken?

Waarom gevelvlaggen bedrukken?

Zoekt u naar een opvallende manier voor reclame maken voor uw onderneming, dan is het bedrukken van gevelvlaggen een goede optie voor u. Een gevelvlag wordt opgehangen aan een vlaggenstok en kan geplaats worden aan de gevel van uw gebouw. Wanneer mensen langs lopen zal uw bedrijf gelijk opvallen door de vlaggen.

Hoe en door wie worden bedrukte gevelvlaggen gebruikt?

Wanneer u door de winkelstraat loopt in de stad ziet u ze vaak hangen boven winkels, de gevelvlaggen. Een gevelvlag is bedoeld om herkenning van uw bedrijf te veroorzaken. Wanneer een persoon door de winkelstraat loopt en de vlaggen op afstand ziet weet deze persoon precies waar hij of zij heen moet (locatie herkenning). Wij bedrukken gevelvlaggen vooral voor snackbars, ijssalons en retailers, zoals telefoonwinkels en kledingwinkels. Ook voor makelaars kantoren worden gevelvlaggen bedrukt die deze gebruiken voor open huizendagen. Een kleine gevelvlag is tevens geschikt als beursvlaggetje aan de beursstand.

Hoe gevelvlaggen bedrukken?

Wij kunnen de gevelvlaggen bedrukken met een logo, afbeelding, foto of tekst in iedere gewenste kleur (inclusief PMS). De gevelvlaggen worden standaard bedrukt aan beide zijde. De goedkoopste manier van bedrukken is om een opdruk te plaatsen in één kleur op één positie. Het is echter ook mogelijk om een opdruk te plaatsen in twee tot en met vier kleuren of zelfs geheel in full colour. Een full colour opdruk wordt geplaatst wanneer uw opdruk bestaat uit meet dan vier kleuren of als het beschikt over een verloop van kleuren. Veelal worden full colour opdrukken geplaatst bij foto’s en afbeeldingen. Wanneer u zo min mogelijk kleuren opdruk neemt, worden de gevelvlaggen goedkoper.